Winbet Super Hot! Горещи залози от Уинбет

Winbet Super Hot! Поредната нова и атрактивна оферта от българския букмейкър. Какво включва тя и как може да бъде полезна за клиентите на Уинбет, Ви предстои да разберете.

Предлагаме Ви да се възползвате от начален Winbet бонус код, обещаващ ексклузивна бонус сума от 200 лева, с които да се насладите на спортните залози, предлагани от онлайн букмейкъра!

ВЗЕМИ 200ЛВ WINBET БОНУС!
уинбет супер хот бонус

Winbet Super Hot

Какво точно представлява офертата? В три дни от седмицата, обикновено понеделник, сряда и петък, сайтът на Уинбет предлага 3 избрани селекции, на които да заложите. Всяка една от тях е с изключително завишени коефициенти, което обещава и огромни печалби. За да се възползвате от интересното предложение на сайта е нужно да сте запознаете с неговите условия.

Правила и условия

Супер Хот залозите са достъпни за всички клиенти, т.е. както за нови, така и за настоящи. При игра имате право само на единични залози, а не на комбинации и системи. Нямате право да повтаряте един и същи залог. Имате максимална стойност на залог, която е 20 лева. При залог с по-голяма сума не може да се класирате за промоцията.

Супер Хот залозите се предлагат понеделник, сряда и петък от 11:00 часа. Другото важно условие, което да съобразите е, че нямате право да използвате функцията “cash-out”.

Това е всичко за промоцията от Уинбет! Следете блога на Бонус Кодове за повече новини около онлайн букмейкърите. Прегледайте и началния ни Ефбет бонус.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *