Winbet пари обратно при губещ залог! 01.10.2019г.

Winbet пари обратно при губещ залог! Българският букмейкър е със специално предложение за феновете на Шампионска Лига. Промоцията, известна още като “Cashback” или “Money Back” е вече налична в сайта на Уинбет. Точно затова сме решили да Ви я представим, защото може да Ви бъде от полза при правенето на залог за Шампионска Лига.

Тук може да се възползвате и от нашия начален Ефбет бонус код! Предлагаме до 200 лева бонус за новите потребители на сайта Ефбет. За да го вземете директно, просто натиснете бонус бутона долу и се регистрирайте в официалния сайт на efbet.com. Другият вариант е да научите повече за него и условията му, от поставения по-горе линк.

ВЗЕМИ 200ЛЕВА БОНУС ОТ ЕФБЕТ!

уинбет пари обратно ефбет бонус код

Пари Обратно за Шампионска Лига

Промоцията беше пусната вчера, заради предстоящите два мача днес (вторник) и утре (сряда). Тоест тя е бързо приключваща и нейният краен срок е утре на 2-ри октомври. Тя гласи, че направилите губещ (неуспешен) залог на срещите между Тотнъм- Байерн Мюнхен и Барселона- Интер, ще получат своята сума от залога обратно.

Правила и условия

Следва да Ви разясним всичко важно, за да няма обърквания при използването на тази привилегия. Пари обратно ще получите, когато залагате само и единствено на пазарите за краен резултат (1 Х 2). Естествено трябва да сте регистриран потребител на Уинбет, който успешно е депозирал средства поне веднъж. Други важни условия са:

  •  Минималната сума на квалифициращ залог е 10 лева.
  • При губещ залог вие получавате 100% от вашата сума под формата на бонус, а не реални средства.
  • Максималната сума, която може да получите обратно е 50 лева.
  • Относно бонуса, той трябва да бъде превъртян 4 пъти на минимален коефициент 1.5.
  • Затворени залози с функцията Кеш-аут, не Ви класират за промоцията.

Следете нашия сайт- Бонус Кодове, за да получавате редовно новини свързани с онлайн букмейкърите на територията на България. Разгледайте и нашето предложение за начален Ефбет казино бонус!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *