Winbet безплатни игри х3!

Winbet безплатни игри х3! 2020 определено беше годината на Уинбет бонусите без депозит, но какво смятате ще стане през 2021? Отговорът е: тройно повече! Научете повече за предложението на Уинбет долу.

За тези, които все още нямат регистрация в сайта на уинбет и желаят да си направят. Възползвайте се от началния ни Уинбет бонус код, с който ще получите до 200 лева бонус за спорт.

уинбет бонус без депозит бонус код безплатни игри


ЗА ПРОМОЦИЯТА

Всеки понеделник от сайта на уинбет ще получавате тройно повече безплатни бонус игри от обикновено. А колко безплатни игри ще получите се определя от вашата активност в сайта на уинбет. Ето и някои условия, които е нужно да имате предвид.

  • Нужно е да сте депозирали реални средства през всеки един ден от изминалата седмица. Ако от предния понеделник до неделята сте депозирали успешно във всеки един от дните, в идния понеделник ще получите тройно повече безплатни игри от обикновено.
  • Ако не сте депозирали цели 7 дни, а сте депозирали само 5 от тях, не се притеснявайте. Така също ще получите бонус игри, но вместо тройно, ще получите двойно повече.
  • Залози, направени с други бонус средства не се зачитат като игрова активност.
  • Не се изисква бонус след 5те/7те, за да получите бонус игрите.
  • Разполагате с 3 дни, в които да разиграете безплартните игри и да се възползвате от тях.

Това беше най-важното около новата промоция в онлайн казиното на Уинбет. Следете блога на Бонус Кодове за повече такива промоции и предложения.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *