Уинбет бонус за срещата Барселона – Реал Мадрид!

Уинбет бонус за срещата Барселона – Реал Мадрид! Вижте как да получите бонус безплатен залог за предстоящата среща между двата испански гранда. В тази статия ще Ви представим повече за срещата и бонуса. Продължете надолу…

Извън темата, искаме да направим интересно предложение и към тези, които все още нямат регистрация в сайта winbet.bg. Предлагаме Ви да се възползвате от нашия начален Уинбет бонус код, със стойност 100% до 200 лева към вашия депозит. Научете повече за него на линка, или директно го вземете от бонус бутона!

ВЗЕМИ 200 ЛЕВА БОНУС ОТ УИНБЕТ!

уинбет бонус код начален бонус барселона реал мадрид безплатен залог

За срещата Барселона – Реал Мадрид

Срещата ще се играе утре (24.10.2020) на стадион “Камп Ноу”. Началният час на срещата е 17:00 часа, наше време. Това официално ще бъде “Ел Класико” номер 243. В 7-я кръг на испанската Ла Лига, мадридчани водят на каталунците с 3 точки, но са и с точно една среща повече. Това мигновено означава, че се очаква силна съпротива от страна и на двата отбора. Точно това прави и нашето предложение изключително интересно.


Безплатен Залог Минута На Последен Гол

Получете бонус според минутата, в която е вкаран посленият гол. Пример: Ако последният гол в срещата е вкаран в 70-та минута, независимо от кой отбор, Вие ще получите 70 лева безплатен залог.

Промоцията се отнася за всички потребители на Уинбет, направили единичен залог, на срещата между двата тима. Минималната сума на квалифициращ залог е 20 лева, а минималният коефициент както почти винаги е 1.3. Нямате право на залог с други бонус средства, както и да използвате функцията за затваряне на залога Кеш Аут. При нулево равенство, Вие няма да получите бонус.

След като получите бонуса, него може да използвате за всякакъв вид залог на спортната секция. Минималният коефициент е 1.01. В случай на печеливш залог, Вие получавате печалбата минус безплатния залог. Ако използвате Кеш Аут сумата на безплатният залог се приспада също от печалбата. Затова гледайте да затваряте на стойност по-голяма от тази на залога.


В заключение ще кажем, че бонус офертата е изключително интересна и атрактивна. Подходяща е и за новите потребители на сайта, тъй като има леки за изпълнение условия, а може да предложи интересен бонус. Следете сайта ни Бонус Кодове, за повече интересни предложения около големите онлайн букмейкъри в България.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *