WINBET DAILY DROPS AND WINS! 14.07.2020г.

Winbet Daily Drops and Wins! Днес ще Ви представим нещо наистина голямо. Става въпрос за турнири, които могат да преобърнат вашият начин на живот. С награден фонд над милион и половина евро и 24 разнообразни казино турнири, вашите шансове да спечелите са огромни. Най-хубавото е, че всички квалифициращи игри са от любимите на всички- “Pragmatic Play”. Продължете надолу, за да научите повече за турнирите на Уинбет.

За да се насладите напълно на всички турнири в сайта Уинбет, може да се възползвате от начален Уинбет бонус код, който може да достигне привлекателната сума от 300 лева! Натиснете върху линка на текста, за да научите повече за начина на получаване, както и за неговите правила и условия на ползване.

ВЗЕМИ 200 ЛЕВА БОНУС ОТ УИНБЕТ!

уинбет бонус код

Дневни промоции и случайни печалби

Интересната промоция на Уинбет включва цели 24 турнира, всеки от който продължава по 7 дни. От четвъртък до сряда, като през това време имате огромен шанс да получите така наречения prize drop, който се получава на случаен принцип.

Ето и списък с игрите на Pragmatic, които ще Ви донесат участието и печалбите от турнира. Това са следните игри:

  • Wolf Gold
  • Mustang Gold
  • Sweet Bonanza
  • John Hunter Scarab Queen
  •  Ancient Egypt Classic
  • Chilli Heat
  • Extra Juicy
  • Diamond Strike
  • Honey Honey Honey

Кой ще победи?

Тъй като това са сходни с предишни турнири, които сме Ви представяли, на предни позиции се класират играчите с по-големи печалби. Като пак важи правилото за съотношение между залог-печалба. Минималният залог за участие в турнира е 1 лев. Играчът на първо място получава награда от €12 000. Ето и сумите, които получават останалите класирали се:

2.                  – € 5,000

3.                  – € 2,000

4–5.              – € 1,000

6–15.            – € 200

16–50.         – € 100

51–100.       – € 50

101–150.     – € 20


По наше мнение турнирът си заслужава и то много. Има цели 24 такива възможности да спечелите, като изключим ежедневните изненади, които са подготвили от Уинбет. Както виждате дори и тези на долните позиции получават не лоши възнаграждения. Следете блога на Бонус Кодове за повече интересни турнири и промоции.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *