Winbet бонус за залог на живо! 06.04.2020г.

Winbet бонус за залог на живо! В момента има много потребители, които са в търсене на нови интересни залози, докато си седят вкъщи. Сега е моментът да Ви представим не само на какво да залагате, а и как да вземете бонус от това. Към момента всички любители на спортните залози са насочили вниманието си към Беларуската Висша Лига и точно за нея имаме предложение.

Ще направим едно отклонение, за да Ви предложим да разгледате и вземете нашия начален Ефбет бонус код, на стойност до 200 лева. Бонусът е за спортни залози и може да бъде взет директно от бонус бутона долу, или да научите повече за неговите правила и условия на линка горе.

ВЗЕМИ 200ЛЕВА БОНУС ОТ ЕФБЕТ!

бонус за залог на живо ефбет бонус код

Бонус За Live Залог

Промоцията е насочена към всички потребители на сайта winbet.bg, които вече са направили своя първи депозит.  За да вземете участие в промоцията трябва да направите залог в секцията “залози на живо”, на среща от беларуското първенство. Имате изискване за минимален коефициент, който е 1.30. Залози, направени с други бонус средства не отговарят на условията на промоцията. Крайният срок на бонуса е на 13 април 2020 година.

Също така има и минимална сума за квалифициращ залог, която е 20 лева, или еквивалент в друга валута. Но какво всъщност получавате от този бонус? След всеки кръг Вие получавате по 10 лева бонус, за всеки мач, на който сте заложили. Максималният бонус, който може да получите е 60 лева. Нямате право и да използвате функцията за затваряне на залога- “Кешаут“.

Пример: Влизаме в секцията “залози на живо” и решаваме да заложим на 4 срещи, които се играят. Избираме пазари, които са с коефициент над 1.30 и залагаме с минималната сума от 20 лева. След кръга получаваме бонус от 40 лева за игра. Може да залагаме както с единични, така и с множествени залози.  Следва да разиграем бонуса. Това става много лесно и е нужно бонус сумата, която получите да бъде разиграна 4 пъти в спортната секция на Уинбет, отново на коефициенти над 1.30.


Нашето мнение за бонуса

Смятаме, че този бонус е изключително полезен за вашия акаунт. Условията за взимане и превъртане са изключително леки и определено може да увеличите, макар и леко, баланса във вашата сметка. Следете блога на Бонус Кодове за повече интересни предложения.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *