Winbet безплатен залог за всеки корнер! 12.09.2020г.

Winbet безплатен залог за всеки корнер! Оферта №4 от поредицата на уинбет за бонуси без депозит. Този път за среща от висшата лига. Научете какво може да Ви предожи промоцията, както и важните детайли за срещата.

Ако търсите ударно стартово предложение, ние веднага ще Ви покажем и нашия начален Уинбет бонус код, с който може да получите до 200 лева бонус, при това на 200% към вашия депозит. Вземете го директно от бутона или натиснете на линка, за да научите повече за неговите условия!

ВЗЕМИ 200 ЛЕВА БОНУС ОТ УИНБЕТ!

уинбет бонус корнер безплатен залог бонус код

За срещата Ливърпул – Лийдс

Срещата от първия кръг на английската Висша Лига е с начален час 19:30 наше време и ще се играе днес, на стадион “Анфийлд”. Всички очакват сериозен натиск от страна на Ливърпул, но определено все още нищо не се знае. Сега нека Ви разясним малко повече за промоцията.

Безплатен залог за всеки корнер

Какво точно означава това? Бонус безплатен залог означава, че бонус сумата, която получите ще може да използвате за спортни залози. За да вземете по 3 лева бонус към всеки бонус, Вие ще трябва да направите квалифициращ залог.

На първо място, вашият залог трябва да е на минимален коефициент 1.3. Имате право само на единичен залог за дадената среща. Множествени залози или системи не се считат за квалифициращ залог. Минималната сума на квалифициращ залог е 20 лева. Нямате право да затваряте залога с Кешаут, или да залагате по време на срещата- НА ЖИВО. Само първият Ви квалифициращ залог влиза в промоцията.

Пример: Ако в срещата има 20 корнера, Вие ще получите 60 лева бонус, с който да залагате на всички срещи от спортния раздел на Уинбет. След като вземете бонус сумата има и още какво да знаете.

Какво да знам след като получа бонуса?

При печеливш залог, да речем сте заложили 20 лева и сте спечелили 50 лева, получавате не 70, а 50 лева, тъй като се дава само нетната печалба. Реално за да вземете бонус сумата, е нужно да отидете в раздел “бонуси” и да дадете “приеми”. Минималният коефициент, на който да залагате с бонуса е 1.2.

В заключение ще кажем, че условията на бонуса са много ясни и леки. Няма никакви скрити условия, които да Ви попречат да направите вашия залог по-интересен. За повече интересни предложения следете блога на Бонус Кодове!

Вижте нашето предложение за Уинбет казино бонус, на стойност 1000 лева!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *