Winbet бонус код 2020| Вземи 200лв. бонус от Уинбет!

Winbet бонус код до 200 лева! 🎁

Предстои Ви да разберете как се получава бонусът, предлаган от българския букмейкър Winbet. За да вземете Уинбет бонус спорт е нужно да изпълните следните стъпки:

  1. Натисни върху бонус бутона отдолу!
ВЗЕМИ 200 ЛЕВА БОНУС ОТ УИНБЕТ!

2. След като се отвори формулярът за регистрация, въведете промоционалния код “WB2020″!

3. Насладете се на вашия бонус!

winbet уинбет бонус код

Възползвайте се и от начален Ефбет бонус код!

Как да използвате Уинбет бонуса?

Промоцията за нови клиенти е една от многото промоции, предлагани от българския оператор. Тя представлява 200% от стойността на вашия депозит. Тоест за да получите 200 лева бонус, Вие трябва да депозирате само 100 лева. Ако тази сума да Ви се струва голяма, има бонус и за по-малки депозити. Минималният размер на депозитът е 20 лева и следователно 40 лева бонус. При депозит на сума по-голяма от 100лв, Вие отново получавате 200 лева, тъй като това е максималната сума за бонус. С получената сума може да залагате само на спортни събития.

Превъртане на Уинбет бонус.

Това е частта, която вълнува най-много потребителите. Или по-точно кога ще може да теглите печалбите направени с бонуса. За целта трябва да го разиграете (превъртите). Въртенето на сумата трябва да бъде направено 6 пъти. Сумата, която трябва да изиграете, се определя по следния начин. ДепD0зираната сума плюс полученият бонус трябва да бъде изигран шест пъти. Да вземем за пример най-малкия депозит. Започнали сте с сумата от 20 лева и сте получили 40 лева бонус, общо 60лв. Общата сума трябва да бъде изиграна 6 пъти, или точно казано Вие трябва да направите залози на стойност 360 лева. След като превъртите бонуса, Вие може да теглите средствата, натрупани във вашата сметка.

Правила и условия за бонуса.

Горе Ви споменахме частта с превъртането. Но трябва да знаете, че то се прави само с квалифициращи се залози. За целта вашите залози, направени с бонуса, трябва да отговарят на следните условия:

Коефициентите, на които ще залагате, трябва да бъдат над 1.30, а максималната сума на всеки ваш залог не бива да надвишава 50 лева. Към условията за разиграване за бонуса се смятат само успешни и неуспешни залози. При отменен мач, анулиран и т.н., вашият залог не се смята за квалифициращ. Нямате право да използвате функцията на букмейкъра “Cash Out”. Вашият бонус е валиден само 30 дни.

Winbet бонус презареждане (неактивен)

Естествено, освен началния бонус, Уинбет може да се похвали и с чудесен бонус за презареждане. Процентът на бонуса към депозита е 25%, но за сметка на това се предлага на всеки седем дни. Сумата на получената бонус сума може да достигне 100 лева. С нея може да залагате само на спортни събития.

За да получите winbet бонус презареждане е нужно да въведете бонус код “SR100”, в обозначеното за това поле. Максималната бонус сума получавате, когато депозирате 400 лева в сайта на Уинбет, като ще разполагате както със сумата на депозита, така и със сумата на бонуса. За него също важат правила за разиграване в сайта, които са напълно еднакви с тези на началния и са показани горе.

Winbet си запазва правото да Ви отстрани от промоцията за нови клиенти, в случай че установи нередности във вашия акаунт. Ние от екипът на Бонус Кодове ще продължаваме да предлагаме новите и атрактивни оферти от българския букмейкър!

ПОСЕТИ WINBET

 

10 comments

  1. Взех бонуса и съм от една страна доволен, но от друга не. Получих сумата и успях да го превъртя. Взех и някоя печалба след това. После се замислих колко средства отидоха за превъртането му, но като теглих чертата излязох на печалба. Малка, но печалба. Бонусът не е лош и си заслужава!

     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *