Уинбет- Бонус за всеки гол на България! 10.10.2020

Уинбет- Бонус за всеки гол на България! Отдавна сме спрели да следим кой пореден бонус без депозит от уинбет е това, затова направо ще Ви въведем към бонуса. Вижте как да получите по 20 лева бонус за всеки гол на националния ни отбор по футбол. Първо ще Ви споменем, че това е същият бонус, който предлагахме на 8-ми октомври, но този път съперникът на националният ни отбор е различен.

В случай че все още сте нерегистрирани потребители в сайта Уинбет, ние може да помогнем на вашия избор с началния ни Уинбет бонус код, на стойност до 200 лева. Получете го директно от бутона или натиснете на линка за неговите пълни условия.

ВЗЕМИ 200 ЛЕВА БОНУС ОТ УИНБЕТ!

уинбет бонус всеки гол

Финландия – България

В среща от Лигата на нациите, България гостува на Финландия, утре в 19:00 часа, наше време. Двубоят ще се играе на Олимпийския стадион в Хелзинки. Главен рефер на срещата ще бъде белгиецът Ерик Ламбрехтс. Знае се, че в българския състав ще има промени, но какви точно ще разберем утре. Продължете надолу, за да се запознаете с условията на бонуса.

Повече за срещата България – Унгария (Завършила 1-3)

Срещата на националния ни отбор по футбол е срещу отбора на Унгария. Тя ще започне на тази вечер (8.10.2020) в 21:45 часа. Мястото на събитието е стадион “Васил Левски”. Срещата е от квалификациите за Европейското Първенство през 2021.

За бонуса от Уинбет

Тъй като често изброяваме подобни условия, ще бъдем максимално сбити. За да вземете бонус 20лв за всеки гол на България, Вие трябва да направите квалифициращ залог на стойност минимум 20 лева и минимален коефициент 1.3. Имате право само на единичен залог, свързан с конкретната среща. Нямате право да използвате функцията за затваряне на залога – Кеш-аут. Бонус ще получите за всички голове вкарани в редовното време и евентуалните продължения при равенство. Ако се стигне до изпълнение на дузпи, Вие не получавате бонус за тях.

При изпълнение на тези условия бонусът ще бъде добавен във вашата сметка, като е ясно, че трябва да спазите и правилата на неговото разиграване. Те са, че след приемане на бонуса вие трябва да разиграете стойността му 4 пъти, на минимален коефициент 1.3. За да изпълните условията за превъртане на бонуса разполагате със срок от 7 дни.


В общи линии смятаме, че Ви представихме най-важното за промоцията. Следете сайта на Бонус Кодове за повече интересни предложения!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *