Winbet Мърсисайд бонус за 100 лева! 17.10.2020г.

Winbet Мърсисайд бонус за 100 лева! В днешния съботен следобед, освен една интересна футболна среща, Ви очаква и атрактивно предложение. Историята на бонуса е доста интересна и определено си засдлужава да се прочете. Продължете надолу, за да научите повече за срещата…

Само сега, може да се възползваш от начален Уинбет бонус код, на стойност до 200 лева за спорт. Натиснете на линка, за да разберете как да вземете уникалното предложение и да се запознаете с негови важни правила и условия.

уинбет бонус код мърсисайд ливърпул евертън


Евертън – Ливърпул

Интересен факт е, последната победа на Евертън над Ливърпул се е случила точно на днешната дата (17.10.2020), точно преди 10 години. Тогава те надиграват червените с 2:0 на свой терен. Десет години по-късно на стадион “Гудисън Парк” в 14:30 часа, наше време, Карамелите ще опитат да прекратят поредицата от 10 години загуби. Тук ще добавим, че Уинбет предлага бонус от 10 лева за всяка година, в която Евертън не е надвивал тима на Ливърпул. Тоест при тяхна победа Вие ще получите бонус 100 лева.

Повече за Мърсисайд бонуса

Да започнем с това кои условия трябва да спазите, за да направите вашия залог квалифициращ. Минимален коефициент на залога, както почти винаги, е 1.3. Имате право само на предварително направени и единични залози. Множествени залози и системи не Ви класират за промоцията. Минималната сума на квалифицращ залог е 20 лева. Нямате право да затваряте залога, по време на срещата, с функцията Кеш Аут. След като получите бонуса, имате седем дневен срок, за да го разиграете и превърнете в реални средства. Важно да знаете е, че това не е точно бонус, а безплатен залог. Тоест Вие ще разполагате с един залог на стойност 100 лева. Минималният коефициент за този залог е 1.01. Тук вече може да използвате множествени залози и системи.


В общи линии, смятаме че това е достатъчно важна информация, която да знаете за бонуса. Следете блога на Бонус Кодове за повече интересни оферти и предложения!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *