Bet365 спорт бонус 100 лева | Вземете 100 лева бет365 бонус за спорт!

Представяме Ви бонус офертата на компанията за спортни залози бет365 – 100 лева бет365 бонус спорт! Започнете Вашите спортни онлайн игри със 100 лева бонус спорт от бет365!

Бет365 е най-голямата и надеждна онлайн компания за спортни залози и игри в света. След дълги борби с българското законодателство, бет365 отново е достъпна за българските клиенти, след като успя да спечели делото относно неправомерно отнетия лиценз за опериране на българския пазар за хазартни игри. Сега компанията Ви дава възможност да започнете Вашите онлайн спортни залози със страхотен бонус за спорт в размер на 100 лева! За да можете да се възползвате от това предложение е нужно да регистриране нова сметка в бет365 използвайки нашия бет365 бонус линк по-долу.

 

Вашият бонус е 50% от стойността на първият Ви депозит след като направите Вашата бет365 регистрация. За да можете да вземете максималната стойност на Вашия бонус от 100 лева, е нужно да направите депозит в размер на 200 лева и да изискате Вашия бонус, на стойност 50% от депозита. Бет365 ще Ви изпрати по имейл 10 цифрен код за Вашия бонус, който трябва да въведете в профила си, след което бет365 ще захрани веднага сметката Ви със сумата по бонуса. За да можете да използвате Вашия бонус за игра е нужно да превъртите веднъж сумата на квалифициращия депозит, а за да можете да теглите средствата по бонуса, е нужно да превъртите 3 пъти сумата на квалифициращия депозит и сумата на бонуса Ви. За превъртане на депозит и бонус се счита селекция, която има коефициент минимум 1.5. Ако играете с множествен залог, е нужно поне една от селекциите Ви да е с коефициент минимум 1.5, за да отговаря залогът на правилата за превъртане. Залози на пазари Азиатски Хендикап и Гол Линия, преди мач и На Живо, няма да се считат към изискването за превъртане.

Ние Ви препоръчваме бет365 спортни залози като най-доброто и надеждно място за Вашите онлайн игри. Компанията предлага много различни бонуси и услуги, бет365 казино игри, безупречно 24 часово обслужване на клиенти, както и разнообразие от платежни методи за депозиране и теглене на средства. Влезте в света на онлайн спортните залози с бет365 сега!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *