Price rush от Betfair!

bonuskodove.com Ви представя най-новата бонус оферта на бетфеър “price rush”.  С това предложение коефициентът на Вашия залог може да бъде увеличен и така да спечелите по-голяма печалба.

Как работи?

За да се възползвате от офертата, направете бетфеър регистрация за нова сметка и вземете и бетфеър бонус от нашия линк по-долу!

Вземи Бетфеър бонус тук

Бетфеър се стреми да осигури най-добрите коефициенти на спортни събития за своите клиенти, за това въведе офертата  betfair price rush. Ако получите “betfair price rush”, коефициентът за Вашия залог ще бъде увеличен. Това е възможно  благодарение на Спорната Борса на бетфеър, където автоматично се проверяват цените, предлагани от хилядите клиенти на Борсата. Ако има по-добра цена, бетфеър ще Ви я даде и Вашата потенциална печалба ще бъде по-голяма.

Също така, ако залогът Ви е получил betfair price rush и коефициентът Ви е увеличен, можете да използвате и бонус опцията betfair cash out, ако сте се класирали за нея. При изчисление на Вашата печалба, ще се вземе предвид новия по-висок коефициент.

Условия:
Бетфеър Price rush се предлага само за единични залози. Можете да сe възползвате от betfair price rush за определени пазари на футбол, тенис, конни надбягвания, баскетбол.

Очаквайте други промоции и оферти за бетфеър от екипа на bonuskodove.com

Научете повече за Бет365 регистрация, бет365 спортни залози на живо, бет365 казино, бет365 покер!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *