Еврофутбол | Спортни игри и залози от Еврофутбол

Еврофутбол е български наземен букмейкър оператор за спортни игри и залози, като основан чак през 1993 година, еврофутбол е лидер в предоставянето на многообразни спортни игри и залози на своите клиенти през последните над 20 години.

Еврофутбол” ООД утвърждава водещата позиция на пазарен лидер в сферата на спортните хазартни услуги, като изгражда ефективни екипи водени от обучени мениджъри, които спомагат за постоянното развитие и обновление на националната мрежа от букмейкър пунктове. За 23 години в бранша, компанията има най-добрата технологична мрежа в страната, която улеснява максимално своите клиенти желаещи да правят Еврофутбол залози.

Близо 3000 обучени букмейкъри работят в над 900 пункта в цялата страна. През 2003 година компанията въвежда централизирана компютърна система за приемане и обработка на залози, която е усъвършенствана многократно през следващите години. През 2012 година е въведена LOTOS OS платформа за залагане с многократни разширения за залог, която дава възможност на клиентите да комбинират много повече различни на вид залози, дори и в реално време. Един от новите проекти на компанията е сайтът Efbet.com, който е официалната онлайн платформа за залози на Еврофутбол.

Научете повече за Бет365 регистрация, бет365 спортни залози на живо, бет365 казино, бет365 покер!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *