Еврофутбол спортни залози | Как да залате в Еврофутбол.

Еврофутбол е най-големият наземен букмейкър оператор в България, предлагащ спортни залози и игри, като с 900 офис пункта из цялата страна, еврофутбол е утвърден лидер в предоставянето на хазартни услуги в сферата на спорта.

Ако желаете да залагате в интернет при най добрите условия, ние Ви препоръчваме компанията bet365! Вземете 100 лева бонус от бет365, използвайки нашия бет365 бонус линк по-долу.

За да за залагате в Еврофутбол е нужно да посетите офис пункт на компанията. Информация за местоположението на най-близкия и удобен за Вас пункт може да намерите ТУК! Залагането се състои от две части.

Първо трябва да вземете програма, в която са описани всички налични събития, на които може да залагате и да започнете Вашите Еврофутбол игри. В нея ще намерите коефициенти за многообразните възможности за спортни залози, като всяко събитие е отбелязано с индивидуален номер.

Втората част се състои в попълване на фиш. След като направите избор за залог, трябва да вземете специалните фиш-листчета, които се предоставят от обучен букмейкър на място. От задната страна на листчето има пълна информация за начина на попълване. След като се запознаете със системата за попълване и формулирането на големината на Вашия залог, трябва да дадете попълненото листче на букмейкъра, който ще го пусне в електронната система и ще Ви даде фиш за Вашата прогноза срещу съответната сума, която сте посочила като залог. Фишът съдържа избраните от Вас събития, прогнозите които сте избрали, големината на Вашия залог, потенциалната печалба, както и уникален код за разпознаване от електронната система на компанията. Ако Вашите прогнози са успешни, може да отидете във всеки един пункт и да изискате печалбата си като предоставите Вашия фиш. Букмейкърът ще пусне фиша през системата и ще Ви изплати дължимата сума.

Научете повече за Бет365 регистрация, бет365 спортни залози на живо, бет365 казино, бет365 покер!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *