Eфбет залози на покер! | Efbet Live Games 13.09.2019г.

Eфбет залози на покер! Тъй като броят на покер играчите в България нараства, решихме да Ви представим покер залозите в българския онлайн букмейкър- Ефбет. Тъй като няма отделен раздел, какъвто можем да срещнем в по-големите сайтове като Бет365 или ПокерСтарс, ние ще Ви разкажем какво точно преставлява. Намира се в секцията за игри на живо. Повече за това как да залагате, научете тук!

Като започнахме на вълна Ефбет, държим да Ви представим и нашия бонус за нови клиенти. От доста време насам, началният бонус е удвоен и сега е на максимална стойност от 200 лева. Вземете начален Ефбет бонус код от бутона долу, или натиснете върху линка!

ВЗЕМИ 200ЛЕВА БОНУС ОТ ЕФБЕТ!

ефбет залози покер бонус код

ЕФБЕТ ПОКЕР НА ЖИВО

Ще започнем със следното: в сайта на Ефбет НЯМА покер игри, в които да играте директно срещу други играчи. В покера, предлаган от Ефбет, Вие играете само срещу казиното.

Как да намерите Покер На Живо? След като посетите сайта на Ефбет, от най-горното меню избирате “Live Games” (ограденото със зелено). Когато отворите раздела с игри на живо, следва да изберете от долното меню “Залагане на покер”(посоченото с жълтата стрелка). Ако сте изпълнили тези две стъпки правилно, Вие ще бъдете насочени към Покер играта на сайта.

Какво Ви очаква?

Покерът на живо е доста доближен до този срещу истинските играчи. Вие разполагате с карти, които Ви носят  нещо като коефициент. Опциите за залози не са никак малко. Може да залагате на няколко видяни ръце, както и на тъмно. Относно правилата за бои и комбинации- по никакъв начин не се различават от класическия Texas Hold’em покер.

Нашето мнение

Покер играта на живо, предлагана от Ефбет, е една чудесна възможност за залог. Далеч не е чист късмет, а изисква истински познания за играта, каквито се ценят сред играчите на покер. Следете блога на Бонус Кодове за повече новини около сайтовете за онлайн залози.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *