BWIN ПОКЕР ОНЛАЙН БОНУС 200 ЛЕВА | ВЗЕМЕТЕ BWIN ПОКЕР БОНУС 200 ЛЕВА СЕГА!

Как да получа bwin покер онлайн бонуса си на стойност 200 лева от bwin?

1. Регистрирай сметка

2. Използвай нашия покер бонус линк за bwin покер отдолу

ВЗЕМИ 200 ЛЕВА  ПОКЕР БОНУС ОТ Bwin

Една от най-старите и известни марки за онлайн спортни залози и игри bwin отново има лиценза за опериране на българския пазар, за продукта си bwin покер! Bwin използва  мрежата на Party Poker след като двете компании се сляха през 2011. Като част от мрежата на Party Poker, Bwin има възможност да предложи на клиентите си много промоции, както и да организира турнири с големи наградни фондове. Bwin покер залата има отдел за поддръжка на български език, което е допълнително улеснение за клиентите при възникнали въпроси относно всички свързано bwin покер.

Освен с примамливият бонус от 200 лева за нови играчи, bwin покер предлага и още много различни бонуси и промоции на своите клиенти.

Една от най-популярните бонус оферти в мрежата на Bwin Party Poker е промоцията Card Rush, даваща на клиентите 1 милион скреч карти, някой от които с награди до 500 долара!  При игра на маса с истински пари, всеки играч събира точки. При 2 събрани такива, получаваш скреч карта с абсолютно гарантирана печалба. За първата скреч карта ще е необходима само една точка, а всеки ден може да печелите до 10 скреч карти.

Друго интересно предложение на bwin покер е Sit&Go Hero турнири! Тези турнири са с джакпот до 10000 пъти стойността на входа, като основното интересно нещо е броят на играчите, който е 4 души на всяка маса. Таксата за вход в  Sit&Go Hero турнирите е от 1 до 20000 долара, като  наградният фонд  може да достигне до  10000 пъти входната такса, което го прави много примамлив за всички играчи.

Софтуерът на Bwin покер е достъпен за всички видове устройства като компютър, лаптоп, таблет, дори и мобилен телефон. Съвместим е с трите основни операционни системи Windows, Mac и Linux. Софтуерът позволява да играеш едновременно на няколко различни маси.

Научете повече за Бет365, бет365 спорт, бет365 казино, бет365 покер!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *