20 евро начален бонус спортна борса от betfair!

Представяме Ви едно от новите предложения за начален бонус на спортна борса от бетфеър. Вземете 20 евро бонус при първи залог на спортна борса!

Как работи?

За да се възползвате от това предложение е нужно да имате бетфеър онлайн регистрация. Може да направите това използвайки нашия бетфеър бонус код.
Направете първи залог в Betfair Спортна Борса, в рамките на 7 дни от регистрацията на Вашата нова сметка, на стойност минимум €20. Вашият първи залог трябва да бъде приключен в рамките на тези 7 дни (“промоционен период”).
Ако направите валиден залог, и този залог се окаже неуспешен, бетфеър ще Ви възстанови €20. В случай, че едновременно са направени два залога, за промоцията ще важи само първият приключен залог. В случай, че вашият залог е валиден и е печеливш, по сметката Ви няма да бъдат превеждани допълнителни средства.

Първи залози, които са направени в рамките на промоционалния период, но са на стойност по-малка от €20 няма да се зачитат към тази промоция. Към промоцията не се зачитат и непосрещнати, неприключени или отменени залози.

Следете bonuskodove.com за всички бетфеър бонуси и промоции!

Научете повече за Бет365 регистрация, бет365 спортни залози на живо, бет365 казино, бет365 покер!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *