БЕТ365 ПОКЕР ОНЛАЙН БОНУС 200 ЛЕВА | ВЗЕМЕТЕ БЕТ365 ПОКЕР БОНУС 200 ЛЕВА СЕГА!

Как да получа бет365 покер онлайн бонуса си на стойност 200 лева от бет365?

1. Регистрирай сметка

2. Използвай нашия покер бонус линк за бет365 отдолу

Компанията за спортни залози и игри бет365 получи лиценз и за новата си секция бет365 покер! Бет365 е част от една от най-популярните и използвани от покер играчите мрежи, а именно iPoker. Тук ще намерите възможност за денонощна игра на различни маси, както и много различни игри с възможно за ниво на трудност, с цел задоволяването на нуждите на всички играчи. Най-играните игри са Texas Hold’em, Omaha, 7 Card Stud, Razz и други!

За Ваше улеснение Бет365 използва един от най-добрите софтуери за покер на пазара, разработен от безспорния лидер на пазара Playtech. За да можете да играете в бет365 е нужно да изтеглите софтуера на Вашия компютър. Програмата е изключително лесна за използване предвид улеснения си дизайн, но също така и предлага много различни екстри, които ще задоволят и най-претенциозните играчи. Чрез този софтуер, Вие имате възможност да играете едновременно на 16 маси, като също така вградена система за статистика отчита всички Ваши действия, залози и решения, с цел подобряване на Вашата игра, което да доведе  до повече потенциални печалби.

Бет365 разполага с много голяма програма от турнири с гарантирани печалба на ежедневна база. Също така може да играете и различни игри с прогресивен джакпот, който печелите при определен брой спечелени поредни победи. Турнири предлагащи такъв тип джакпот са Maui, Rio, Dirty Dozen, Fort knox.Също така за всички играчи депозирали за пръв път, имате възможност да участвате в безплатен фрийрол турнир, на стойност 100 евро, който се провежда всяка седмица в сряда!

За всичко свързано с покер, казино и спортни залози, следете bonuskodove.com 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *