Уинбет- 100% увеличена печалба за Ел Класико! 18.12.2019г.

Уинбет- 100% увеличена печалба за Ел Класико! Да, точно така, ако мислехте да залагате на срещата между Барселона и Реал Мадрид другаде, сега е моментът да Ви разубедим. Само сега Вие получавате възможността да удвоите вашата печалба. Научете повече за промоцията и за срещата долу.

Уинбет определено си заслужавам, от гледна точка на промоцията, но ако търсите само и само високи коефициенти, то тогава се насочете към Ефбет. А ако все още не сте регистрирани в сайта, ние ще Ви дадем и втори повод. Само сега може да вземете начален Ефбет бонус код, на стойност до 200 лева. Може да го вземете директно от бутона долу, или да научите повече за него на линка.

ВЗЕМИ 200ЛЕВА БОНУС ОТ ЕФБЕТ!

100% УВЕЛИЧЕНА ПЕЧАЛБА

Разберете как да се възползвате от промоцията. Първо нека да кажем, че не се изисква нищо странично от това, да направите вашия залог. За да бъде валидна промоцията и Вие да удвоите вашата печалба, е нужно поне веднъж в срещата да бъде използван виртуалния рефер, така известната на всички VAR система. Изискването към залога е той да е на стойност поне 10 лева, или еквивалент в друга валута. Максималната сума на увеличена печалба е 100 лева.

Барселона – Реал Мадрид

Срещата е с начален час 21:00 часа, тази вечер. Мястото на провеждане ще бъде стадиона Барселона- “Камп Ноу”. Тази вечер ще се реши кой от двата отбора ще оглави класирането, тъй като и двата отбори са с равни точки и са на първо и второ място. Очаква се изключително интересен двубой в десетия кръг от испанското футболно първенство- Ла Лига.

Това бяха най-важните неща, които са свързани с промоциите и самата среща. И двете не са за испускане и заслужават да им се обърне внимание! Следете блога на Бонус Кодове за повече спортни новини и новини около големите сайтове за онлайн залози. Разгледайте и нашето ексклузивно предложение за Ефбет казино бонус!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *