Залози на Баскетбол | Промоция в Уинбет!

Промоция в Уинбет! Днес ще Ви представим един интересен бонус за тези, които обичат да залагат на баскетбол. Знае се още като “бонус за всяка тройка, отбелязана от Стеф Къри”. Повече за правилата и условията на промоцията и за това, как да вземете участие в нея, научете тук!

Тук може да получите и начален бонус за сайта Уинбет. Разгледайте нашия Уинбет бонус код и вижте как може да получите до 200 лева бонус за нова регистрация. За да го вземете директно, натиснете върху бонус бутона долу!

ВЗЕМИ 200 ЛЕВА БОНУС ОТ УИНБЕТ!

winbet basketball баскетбол бонус

Бонус за баскетбол

Рядко се вижда сайт за спортни залози да предлага бонус за конкретен спорт, освен футбола. Тъй като има и много любители на баскетболните залози, смятаме че това би било една чудесна оферта за тях. Тя представлява следното: след всяка отбелязана тройка от Стеф Къри, Вие получавате по 2 лева бонус. Промоцията е направена специално за мача между “Голдън Стейт Уориърс” и “Лос Анджелис Клипърс”.

Срещата между двата отбора ще се играе на 25 октомври 2019 и е с начален час 05:30ч. Промоцията обаче е валидна от днес, т.е. вече може да правите вашите квалифициращи залози. Какви са изискванията? Минималната сума на залог е 10 лева, на селекция с минимален коефициент 1.5. Не се предлага вариант с множествен залог или залог на живо. В промоцията може да участвате само с единичен залог и без да използвате други бонус суми.

След като получите бонус следва да го активирате и разиграете в рамките на седем дни. Полученият бонус трябва да бъде разигран 4 пъти на минимален коефициент 1.5. Следете нашия бонус блог за повече новини около големите сайтове за спортни залози. Съветваме Ви да разгледате и нашето предложение за удвоен Ефбет бонус код.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *