Winbet бонус за Лига Европа! 27.05.2019г.

Winbet бонус за Лига Европа! Бонус за всеки гол във финала на Лига Европа- това е новата оферта от онлайн букмейкъра Уинбет. Едно изключително интересно предложение, с което може да добавите добра бонус сума към вашия winbet акаунт. Най-интересното обаче е, че Вие получавате бонус без депозит, който е фиксиран, независимо от сумата на вашия залог. Повече за промоцията научете тук!

Ако все още не сте регистрирани в сайта на winbet, може да се възползвате от начален winbet бонус код, на стойност 200 лева!

ВЗЕМИ 200ЛВ WINBET БОНУС!

бонус за всеки гол челси арсенал

Челси – Арсенал

Преди всичко, нека Ви дадем малко информация за срещата. Тя ще започне на 29 май в 22:00 часа, наше време, и ще бъде излъчена пряко по “БНТ”. Двубоят ще се играе на неутрален терен в Баку, Азербейджан. Коефициентите за срещата са изключително високи, на почти всички пазари. Това е една от причините да Ви предлагаме следната промоция.

Правила на промоцията “бонус за всеки гол”

Всеки потребител на сайта winbet.com, направил залог преди срещата между Челси и Арсенал, ще получи бонус без депозит по 5 лева, за всеки гол в срещата. Изискванията са да заложите за победа на един от двата отбора. Останалите видове залози няма да удовлетворят изискванията на промоцията и тя ще бъде невалидна. Залогът трябва да бъде единичен (трябва да сте заложили само на тази среща). Минималната стойност на залога е 20 лева, или еквивалент в друга валута.

Друго условие е да не използвате функцията за затваряне на залога. При “кешаут”, вашият залог не се класира за промоцията и Вие не получавате въпросните бонуси. Срока на промоцията започва днес на 27 май 2019г. и приключва на 29 май 2019г., след привършването редовното време на финалния двубой.

Мнението ни за офертата на Winbet е, че тя е специално за тези, които искат да натрупат средства, с които да залагат. При всички положения минусите на промоцията са малко, тъй като не би натежала на нито един залагащ. Замислете се, дори при резултат 2-0, 0-2 или 1-1, Вие получавате цели 10 лева бонус, дори и вашият отбор да не победи. Възползвайте се днес!

За повече новини около онлайн букмейкърите, следете блога на Бонус Кодове! Разгледайте и нашето предложение за начален Ефбет бонус код!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *