Поредният Супер Уикенд в Уинбет! 24.11.2019г.

Поредният Супер Уикенд в Уинбет! Промоцията беше пусната в сила преди два дни и все още е. Научи как да участваш в нея и да направиш своя залог в пъти по-интересен. Сега Вие имате шанса да удвоите печалбата от вашия печеливш множествен залог. Да, точно така, 100% към вашата печалба. Продължете надолу…

ефбет бонус код

Тъй като наскоро от сайта winbet.bg направиха своя начален Winbet бонус код двойно по-голям, сметнахме за редно да Ви го предложим и тук. Натиснете на линка, за да разберете повече за него, а за да го вземете директно, натиснете върху бутона!

ВЗЕМИ 200 ЛЕВА БОНУС ОТ УИНБЕТ!

Winbet Super Weekend

Това не е първата промоция с това заглавие. “Супер Уикенд” е много често срещана промоция, а интересното в нея е, че винаги е различна. В момента тя има за цел да уголеми печалбата към направения от вас залог, в раздел Спорт. Единственото голямо условие е, да не правите единичен залог. А колкото повече селекции имате, толкова по-голям процент към печалбата добавяте. Освен за секция “Спорт”, промоцията важи и за “Виртуални”. Няма ограничения за брой не селекциите. Максималният 100-процентов бонус се достига с 15-кратен залог. Нямате право на предварително затваряне на залог- “Кеш Аут”. При отлагане на среща, единственото което спада е процентът на бонус. Ако останалите Ви селекции са печеливши Вие отново получавате добавка към печалбата. Важно нещо, което трябва да спазите е, всички от вашите залози е нужно да бъдат с коефициент по-голям от 1.3.

Най-интересното за промоцията е, че този път тя важи за залог преди срещата, залог “на живо”, както и комбинация от двете. Тук ще Ви дадем таблица, която показва колко процента ще Ви се добавят, в зависимост от броя на вашите селекции.

Вид залог

Бонус

2-кратен

3%

3-кратен

5%

4-кратен

10%

5-кратен

15%

6-кратен

20%

7-кратен

25%

8-кратен

30%

9-кратен

35%

10-кратен

40%

11-кратен

45%

12-кратен

50%

13-кратен

60%

14-кратен

80%

15-кратен

100%

Следете сайта на Бонус Кодове, където също имате възможността да получите и начален Ефбет бонус код, на стойност 200 лева!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *