Залози на виртуален футбол – 16.11.2018г.

Залози на виртуален футбол. Днес ще Ви покажем как се прави залог на търсените и харесвани от всички играчи- виртуални игри. Това са кратки футболни срещи, наподобяващи телевизионна игра. Разликата е, че предлагат многобройни пазари за залози и изненадващо високи коефициенти.

Най-добре развити виртуални игри се предлагат от сайта на Efbet.com! Само сега може да се възползвате от начален Ефбет бонус код на стойност 100 лева!

ВЗЕМИ 100ЛВ. БОНУС ОТ EFBET 🎁

Предполагаме много от вас са играли футболни игри като FIFA, PES и други, които много наподобяват играта на реалния футбол. Тези залози са като на игра. Най-интересното е, че срещите се играят в рамките на 5 минути. Премахва се дългото време, в което чакате да разберете дали вашият залог е печеливш.

Ефбет виртуален футбол

ефбет виртуален футбол

За да отворите виртуалните игри на ефбет, е нужно да изберете секцията “Виртуални”, както е посочено с червената стрелка горе. В ограденото със зелен цвят е мястото, където може да наблюдавате настоящата среща.

Тъй като не е чист късмет, отборите играят в първенство. Софтуерът на игрите е създаден така, че ако следите състоянието на отборите, вашите шансове за успешен залог да се уголемят. Какво имаме предвид? Вдясно от излъчването на самия мач може да видите таблица с класиране. Така ще разберете мястото на отборите от предстоящата среща. Рядко се случват големи изненади и е много по-вероятно отборът с по-високо място в класирането да победи. Освен за място в класирането Вие може да следите и за игра в предишни мачове и резултати. Всеки един виртуален играч има профил, в който е показана неговата позиция и форма. Статистиките, които са дадени са голям брой и могат да бъдат много полезни.

Видове залози

Това е частта, в която ще споменем, че след като това е вид футбол, дори и виртуален, начините за залози са същите като в класическия футболен двубой. Опциите за залози се намират малко по-долу от мястото на излъчване на мача.

ефбет виртуален футбол

  • Краен изход – да изберете кой от двата отбора ще победи или дали мачът ще завърши равен. Може да залагате и за отделните полувремена. Това е класическото (1, Х или 2).
  • Хендикап – дава Ви възможността да изберете с каква голова разлика да победи даден отбор. Специално за тази опция за залагане сме подготвили статия, която може да видите в нашия сайт.
  • Под/Над – да познаете дали общият брой голове в мача да бъде под или над даден брой. Пример: Ако сте заложили Над 2.5 гола и мачът завърши 2-1, вашият залог се смята за успешен, тъй като общият брой голове е 3.
  • Точен резултат – това е начинът да получите най-високите коефициенти. За тази цел е нужна добра работа със дадените статистики и бърза преценка на отборите.
  • НА ЖИВО – въпреки че това не е опция за залог, в Ефбет може да залагате всички тези неща по време на срещата. Това е вторият начин да получите най-висок коефициент, тъй като те постоянно нарастват в реално време.

Ефбет вируални игри

Нашата цел беше да Ви представим залозите на футбол. Но освен тях може да залагате на други виртуални спортни срещи. Може да избирате от тенис, евро купа, баскетбол, гонки с коне и гонки с кучета.

В заключение ще кажем, че ние напълно подкрепяме залозите на виртуален футбол. Въпреки наименованието му, той създава интересна динамика у играещият. Шансовете за печалби са доста големи. Плюсовете и удобствата му са много, а недостатъци почти няма. Следете блога на Бонус Кодове за повече статии,относно спортните залози.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *