Залог на аутсайдера- добра стратегия!

Колко пъти сте залагали на “по-силния отбор” и колко пъти той Ви е подвеждал? Редно е да се замислите, дали отборът аутсайдер няма почти същите шансове за победа, като отбора фаворит. Днес ще узнаете кога да залагате на “по-слабия отбор” и как това ще Ви донесе големи печалби.

Преди да Ви обясним за залог на аутсайдера, искаме да направим интересно предложение на тези, които са нови в сферата на спортните залози. Само сега може да се възползвате от начален Ефбет бонус код, на стойност 100 лева!

ВЗЕМИ 100ЛВ. БОНУС ОТ EFBET 🎁

Залог на Аутсайдера- същност

Целта на този вид залог е да печелите тогава, когато голяма част от останалите залагащи губят. Важно е да знаете, че коефициентите за срещите се определят от залагащите и в малка част от букмейкъра, а не от статистики за състоянието на отборите!

С това искаме да Ви покажем, че по-малък коефициент не означава сигурен залог и сигурна печалба. Знаем че вероятността последният отбор в класирането да победи първия е малка, но има някои фактори, които съобразявайки, може да ни отведат към интересни печалби.

Кога да заложим на аутсайдера?

залог на аутсайдера

Първо нека Ви кажем защо да изберете този вид залог! Нека отбор “Б” да е фаворитът, а отбор “А” да е аутсайдера. Коефициентът отбор Б да победи е около 1.20, а за отбор А- 4.00. При такива двубой и вариантът Х за равенство не е за изключване, но нека забравим за него на този етап. Ако заложите с 10 лева отбор Б да победи, ще излезете на печалба с 2 лева, а при отбор А- с 30 лева. Струва ли си да поемете рискът- определено да!

Тези залози не се основават на чист късмет, както повечето играещи смятат. Да започнем с първия фактор, който да съобразите. Играта на свой терен! Много хора не зачитат факта, че отборът-домакин винаги има преднина пред отбора-гост. Ако аутсайдерският тим е домакин на срещата, без никакви притеснения може да заложите за него и да очаквате победа.

Вторият фактор, който може да бъде полезен е състоянието на отборите в момента и представянето им в директни сблъсъци преди. Например ако фаворитът има няколко равенства и загуби в последните срещи, а аутсайдерът е с поредица от победи, то е много вероятно да продължи поредицата. Споменахме и поведението на отборите в предишни срещи помежду им. Да, на практика ако в миналото отборът-аутсайдер има по-добри резултати, то и поведението му в предстоящата среща ще бъде по-силно от това на фаворита.

Залагайте “НА ЖИВО”!

Въпреки че този вариант разчита предимно на късмет, печалбите могат да бъдат огромни. Ако малко преди края на срещата резултатът е 0-0, познайте къде се вдигат коефициентите. Естествено в полза на аутсайдера. Ако в крайна сметка заложите и спечелите, може да си докарате коефициенти, надхвърлящи 10.00. Струва си да опитате, защото с по-малък залог не губите почти нищо.

Заключение

В крайна сметка печели този, който търси абсурдното. Не малките коефициенти ще Ви отведат към огромните печалби. Така че защо не превърнете отборът-аутсайдер в добър метод за печалба и във ваш таен фаворит. Според анонимно проучване сред онлайн залагащия, този метод за залози се оценява с 8 от 10, което значи доста харесван и доказан метод.

В сайта ни – Бонус Кодове, може да откриете и вземете всички начални бонуси за големите букмейкърски компании. Странично от това ежедневно следим новостите в големите сайтове за спортни залози и ги отразяваме в нашия блог. Прегледайте нашия начален Winbet бонус код и вземете 100 лева!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *