Ефбет футбол- Мачове от 20-тия кръг на френската Лига 1! | Вземи 100 лева начален бонус от Efbet 13.01.2018г.

Ефбет футбол- Мачове от 20-тия кръг на френската Лига 1! Днес предстоят да се изиграят шест двубоя от френската първа лига. Най-ранният двубой е с начален час 18:00 часа, а останалите пет са определени за 21:00 часа. В статията ще Ви бъде предоставена кратка информация за състоянието на отборите, както и Efbet коефициентите за краен изход от срещата.

Ефбет футбол франция лига1

Ако желаете да направите вашата първа регистрация в Efbet, Вие може да се възползвате от нашия начален Efbet бонус код, на стойност 100 лева, предлаган в сайта.

ВЗЕМИ 100 ЛЕВА БОНУС ОТ EFBET

Срещите, които ще започнат днес и техните Ефбет коефициенти са:

Рен – Олимпик Марсилия

Най-ранната среща днес. Тя ще се изиграе на стадион “Рут де Лориен”. Олимпик Марсилия е на четвърто място в класирането с 38 точки, а Рен са на по-задното 9-то място с 25 точки и не са достигали до победа от 3 мача насам. Последната среща помежду им завърши с победа за Рен, след дузпи. Efbet коефициентите за краен изход от срещата са:

1 победа за Рен               – 4.00

Х за равенство                – 3.50

2 победа за Марсилия – 2.01

 

Дижон – Метц

Срещата е с начален час 21:00 часа и ще се изиграе на домакинския стадион на Дижон “Гастон Жерар”. Метц е последния отбор в класирането и трябва да се бори упорито за своите 3 точки, като вземем под влияние факта, че са спечелили последните си две срещи. Ефбет коефициентите за краен изход от срещата са:

1 победа за Дижон – 1.87

Х за равенство         – 3.65

2 победа за Метц    – 4.45

 

Каен – Лил

Довечера Каен приема Лил на стадион “Мишел д’Орнану”. Отборът на Каен не е достигал до победа 5 мача насам, а Лил са изпадащи в класирането. Ефбет коефициентите за краен изход от срещата са:

1 победа за Каен – 2.40

Х за равенство     – 3.05

2 победа за Лил   – 3.55

Монпелие – Монако

Довечера 2-рият в класирането Монако ще гостува на 8-мия Монпелие. Срещата ще се играе на стадион “Стад Де ла Мусон”. Домакините ще изпитат трудност, тъй като гостите имат четири поредни победи и са в отлична форма. Ефбет коефициентите за краен изход от срещата са:

1 победа за Монпелие – 3.20

Х за равенство                – 3.25

2 победа за Монако      – 2.45

 

Ница – Амиен

Довечера 7-ят отбор Ница ще приеме 13-тия Амиен, на стадион “Алианц Ривиера”. В последните си пет срещи домакините имат едно равенство и четири победи. Не може да се каже същото за формата на Амиен, които имат четири поредни загуби. Ефбет коефициентите за краен изход от срещата са:

1 победа за Ница    – 1.58

Х за равенство         – 4.05

2 победа за Амиен  – 6.90

 

Троа – Бордо

Най-равностойната среща, която се очаква довечера. Разликата между отборите е само една точка. В последните си пет срещи и двата тима са успели да победят веднъж. Ефбет коефициентите за краен изход от срещата са:

1 победа за Троа    – 3.00

Х за равенство       – 3.20

2 победа за Бордо – 2.65

Това бяха всички новини около френското първенство по футбол. За други полезни спортни статии, не спирайте да следите Бонус Кодове! В сайта ни може да откриете и бонуси за други големи онлайн букмейкъри като: Betfair бонус код, Бет365 бонус код, Pokerstars бонус код.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *