ЕФБЕТ НОВИНИ! 18.11.2019г.

Ефбет новини! В българския онлайн букмейкър Ефбет настъпиха някои промени. В общи линии те не засягат самата платформа за залози, както и бонусите, и промоциите. Става въпрос за нови собственици на компанията и промяна на името й.

Ако все още не сте регистрирани потребители на Ефбет, Ви предлагаме да се възползвате от нашия начален Ефбет бонус код, с който може да добавите до 200 лева бонус към вашия нов акаунт. Може да го вземете директно от бутона долу, или да научите повече за неговите условия като отворите връзката.

ВЗЕМИ 200ЛЕВА БОНУС ОТ ЕФБЕТ!

бробет ефбет бонус код

Ефбет е вече част от “БроБет Лимитид”

Ефбет е бивша собственост на наземния букмейкър Еврофутбол. Новият собственик на сайта Ефбет е компанията “БроБет Лимитид”. Нейните собственици са братята Боян и Цветомир Найденови. Също така се променя и адреса за кореспонденция с компания. Официално, новия адрес е: бул. “Джеймс Баучер” №20, гр. София, България. Както съобщихме по-горе, Ефбет ще функционира по същия начин както е бил и преди. Единствено може да очаквате нови бонус предложения, предложени от онлайн букмейкъра.


Следете нашия сайт- Бонус Кодове, за повече актуална информация за всички сайтове за онлайн залози, на територията на република България. В сайта ни има още много интересни предложения, едно от които е нашия Уинбет бонус!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *