Ефбет Лотария | Play Efbet Lotto! 29.09.2019г.

Ефбет Лотария! Днес ще Ви представим вече известен на всички раздел в сайта на Ефбет. Лотарията на Ефбет е един от най-вълнуващите раздели на сайта, които са обвързани с големи печалби. Интересното е, че за големите печалби не се изискват големи и рисковани залози, а просто късмет. Преди сме Ви споменавали накратко за така наречената “Lucky 6” игра, а днес ще Ви дадем повече информация за нея. Продължете надолу в статията!

Вземете начален Ефбет бонус код за раздел “Спорт”! Той е специално за новите и все още неригистрирани потребители на сайта. Вземете до 200 лева бонус като натиснете върху поставения бутон долу, или натиснете върху линка горе, за да научите повече за него.

ВЗЕМИ 200ЛЕВА БОНУС ОТ ЕФБЕТ!

ефбет бонус код лотария лъки 6

Ефбет Лотария

Първо ще дадем отговор на най-очакваният въпрос, който може да получим! Има ли сходства с тотото? Да, до известна степен “Лъки 6” е много подобно на известното на всички “Спорт Тото”. Първата разлика между тях е, че “Лъки 6” е виртуална лотария. Втората разлика, която е в печалбите. Шансът да спечелите сума от лотарията на Ефбет е много по-голяма от шансовете Ви с обикновеното тото.

Възможни печалби от лотарията на Ефбет

До момента само споменахме, че можете да достигнете големи печалби, а не казахме нищо за това как. Типът на лотарията е 6 от 48, т.е трябва да познаете 6 числа от 48 възможни. За разлика от другото тото тук сумите за всеки ваш избор не са фиксирани, а са под формата на залози.

Следват безбройно други начини, с които да печелите. Може да залагате на случаен принцип (компютър да подбира вашите числа). Четно или нечетно да бъде следващото число. Може да залагате на цветове и още много други. Всички тези залози Ви носят добри печалби, дори и при малък залог.

Мнение

Нашето мнение за лотарията на Ефбет е, че тя е отлична! Няма никакви забележки, имайки предвид това, което предлага. Най-интересното е, че по-долу в раздела има статистики, които показват кое число колко пъти се е падало за деня и още интересна информация. За повече новини около Ефбет и другите големи сайтове за залози- следете Бонус Кодове! Разгледайте и нашето предложение за Ефбет казино бонус!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *