Ефбет залози на виртуален тенис! 28.06.2019г.

Ефбет залози на виртуален тенис! Остана да Ви представим и последният спорт, който се предлага от раздел “Виртуални” на Ефбет. Виртуалният тенис, естествено както останалите, е максимално приближен до реалността, а залозите които предлага, са напълно реални. Продължете да четете, за да разберете повече за тях.

Ако все още не сте регистриран потребител на сайта Ефбет, това е вашият шанс да вземете до 200 лева, използвайки нашия начален Ефбет бонус код за нова регистрация. Вземете го като просто кликнете бонус бутона долу и се регистрирате!

ВЗЕМИ 200ЛЕВА БОНУС ОТ ЕФБЕТ!

 ВИРТУАЛЕН ТЕНИС 🎾

Как да го откриете? В много от останалите статии сме обяснявали, но за по-удобно ще го споменем пак. След като отворите сайта на Ефбет, избирате от най-горното меню раздел “Виртуални”. След като зареди ще Ви излезе меню, като това на изображението долу, от което Вие трябва да изберете “тенис”.

бонус кодове ефбет виртуален тенис

Какво Ви предлагат залозите на виртуален тенис? В отношение на графики, те са като една много добре направена видеоигра. Най-удобното е, че около самият двубой, който върви на екрана, има купища от важна информация. Може да видите предстоящите двубои вдясно от самия мач. Всеки ден има различни тенис турнири, като играчите са същите и може да видите мястото им в ранглиста, т.е. да изберете фаворит и да залагате на него. Коефициентите са високи и както знаете за тенис залозите, вероятността да спечелите е 50:50, а не като футболните залози 33:33:33. Това се дължи на факта, че равенство от двубой не може да има. Горе на изображението се вижда четвъртфинална среща между двама тенисисти. Турнирът приключва след финалната среща и започва друг. Става Ви ясно, че коефициентите за финалист също са като тези на реалния тенис.

В общи линии това са едни изключително интересни залози, от които може да спечелите много. Коефициентите са високи и нищо не е нагласено. Просто трябва правилно да следите турнирите, играчите и статистиките. Следете блога на Бонус Кодове за повече новини около света на онлайн залозите! Разгледайте и нашето предложение за Уинбет бонус код!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *