Ефбет виртуални залози на кучета! 21.04.2019г.

Ефбет виртуални залози на кучета! Решихме да направим цялостна поредица за различните вируални игри, предлагани от онлайн букмейкъра. Вече сме Ви представяли за залози на виртуален футбол, но за останалите само сме споменавали. Редно е да Ви представим и останалите интересни виртуални игри, като ще започнем от гонките с кучета.

За новите играчи, сайтът е подготвил нов Ефбет бонус код, на стойност до 200 лева, който може да вземете сега, като натиснете бутона долу и се регистрирате!

ВЗЕМИ 200ЛЕВА БОНУС ОТ ЕФБЕТ!

Ефбет виртуални залози- кучета

виртуални залози гонки с кучета

Преди да Ви разкажем какво представляват, е редно да узнаете къде може да ги откриете. Ето Ви кратки инструкции: след като посетите сайта на efbet.com, от горното меню,като на изображението, избирате раздел “Виртуални” (ограден в зелено). Така влизате в раздела за всички виртуални залози. Оттам избирате последната опция- “кучета” (оградена в червено). Важно условие е да имате достатъчно силна интернет връзка. В противен случай Вие няма да може да наблюдавате предстоящите надбягвания.

В дясната част на страницата е дадено разписание на часовете, в които се сменят стадионите за надбягвания. Това показва, че сайтът предлага разнообразни състезания. А долу под самото състезание може да следите неговото развитие. Какво означава това? Виждате кога започва състезанието, кога се приключват залозите, кога приключва състезанието и кога започва следващото.

Какви залози се предлагат?

Тъй като гонките с кучета са нещо по-опростено, Вие не разполагате с различни пазари за залози. Въпреки това има достатъчно за тези, които искат да печелят. Нека все пак кажем малко повече за тях.

  • Във всяко състезание участват по шест кучета. Преди началото на надбягването има коефициенти за всяко куче. Освен кое куче ще завърши първо, Вие може да изберете примерно, че вашето куче ще завърши на второ или трето място.
  • Може да посочите първите две или три кучета в състезанието, като ги подредите в точен ред. Ясно е, че това са трудни залози, но точно те могат да Ви донесат изключително големи печалби.
  • Добри коефициенти се предлагат ако посочите първите двама или трима дори и в произволен ред.

Най-интересното от всичко е, че преди всяко състезание има характеристика на всяко куче, като Вие може да научите всичко за неговите победи, загуби, кои места най-често заема и още.

Това в общи линии е всичко важно, което трябва да знаете за надбягванията с кучета. За още новини от сайта на Ефбет, следете блога на Бонус Кодове!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *