Ефбет ежедневни спортни прогнози!

Ефбет ежедневни спортни прогнози! Нещо интересно, което много малко хора знаят. Сайтът на Ефбет разполага с рубрика за прогнози от доказани типстъри. Докато в социалните мрежи е пълно с платени прогнози, от типстъри с неясен произход и никакви доказателства, онлайн букмейкърът предлага опитът на професионалисти. При това напълно безплатно!

В нашия сайт може да се възползвате от начален Ефбет бонус код, стойността на който достига 100 лева. Това определено може да разшири възможностите на вашия нов онлайн акаунт. За да го вземете, използвайте бутона долу!

ВЗЕМИ 100ЛВ. БОНУС ОТ EFBET 🎁

Зад въпросните прогнози стоят две имена- Жаклин Михайлов и Калоян Ангелов. Това са хора със отлични познания в областта на спорта, които могат да преценят двубоите до най-малък детайл.

ефбет прогнози

“Мачбол” с Калоян Ангелов

Рубриката на Калоян Ангелов е по-новата от двете. Както става ясно още от самото заглавие, тя е насочена към прогнозите за тенис. Отразява се почти всяка една тенис среща, от големите турнири. Последната му най-добра и известна прогноза беше за мачът между Надал и Джокович. За финалът от “Аустрелиън Оупън” Калоян Ангелов беше предвидил победа за Джокович, като беше дал ясни причини в статията.

Отделно от това към всяка тенис среща, има скала за сигурност, която предполагаме, че самият той определя. Тоест ако в прогнозата си е дал 5 от 10 шанс за успех, преценката е лично ваша. Но можем да Ви уверим, че повечето от прогнозите на типстъра, които той е дал с 7-10 от 10, най-често излизат.


ефбет прогнози

“Право в целта” с Жаклин Михайлов

Рубриката на Жаклин Михайлов съществува малко преди “Мачбол”. Както Ви става ясно от изображението по-горе, тя е насочена към футболните залози. Опитът му е огромен и резултатите са налице. Нека прегледаме последната направена от него прогноза.

Става въпрос за срещата между Барселона и Севиля. Както може да се види горе, заглавието на въпросната прогноза е “Барса бие, но без суха мрежа”. След снощната среща нещата станаха точно така. Отборът на Барселона разгроми Севиля с 6-1, но както той е подчертал, не остана със суха мрежа. Тоест комбинацията (1 победа за Барселона + гол/гол) донесе на потребителите печеливш коефициент, на стойност 2.05. Също се поставя скала за сигурност, както и дълги и широки обяснения за развоя на мача.

Мнение за прогнозите на Ефбет

Нашето лично мнение за двете рубрики е, че те отлично обясняват защо трябва да направите залогът Ви по техния начин. Горе споменахме за неясните типстъри в социалните мрежи. За разлика от тях, тези на Ефбет имат истински познания в областта на спорта и най-важното, държим да повторим е, че не взимат пари за това и е напълно безплатно. Няма друг спортен букмейкър с България, който да предлага такива интересни прогнози. Съветът ни е да се възползвате от прогнозите им и само да се наслаждавате на печалбите.

Следете блога на Бонус Кодове за повече интересни новини около спортните залози. Може да прегледате и нашия начален Winbet бонус код и условията за игра с него.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *