Ефбет бърз кеш! | Спечели с Efbet! 08.07.2020

Ефбет бърз кеш! Предстои Ви да узнаете за една изключително интересна промоция, предлагана от онлайн букмейкъра. Ако умеете да правите добри залози, а сте нетърпеливи към игрите, тази промоция е за вас.

Сайтът има какво да предложи и на новите потребители в Ефбет. Само сега, вземете начален Ефбет бонус код, на стойност двойно по-голяма от предишната бонус сума. Насладете се на атрактивните 200 лева като използвате бонус бутона долу!

ВЗЕМИ 1000ЛЕВА БОНУС ОТ ЕФБЕТ!

Ефбет бърз кеш в първите 10 минути

ефбет бърз кеш

Всеки ден за избрани мачове, Вие получавате възможността за бърз кеш в първите десет минути на срещите. Обикновено мачовете са от по-големите първенства, което смятаме, че е само един плюс.

Бързи залози се предлагат само на следните пазари: брой корнери, брой тъчове или брой червени/жълти картони, в дадена среща. И най-интересното е, че ако залозите Ви бъдат успешни, се изплащат на 11-та минута от двубоя, на който сте заложили.


Начин на теглене

Това може да се смята като малък минус, но все пак е редно да бъде споменато. Единственият начин да получите вашата печалба още преди срещата да е свършила, е като използвате EasyPay. Трябва да отидете на каса на EasyPay, след което да получите вашата печалба.

Ето Ви малкo информация и за EasyPay. Разполага с над 1500 пункта в цялата страна. Това е един от най-използваните методи за плащане и депозиране. За да депозирате и теглите пари от easypay, Вие трябва да използвате код, даден от сайта на Ефбет. Имате минимален размер на депозит 10 лева или еквивалент в друга валута.


Как да открием 10-минутните залози?

Както споменахме горе, те не се предлагат за абсолютно всяка футболна среща в сайта. Затова при избор на среща, или по-точно на мястото, където се гледа какви пазари предлага, Вие трябва да намерите опция “10-минутни”, след което да изберете нея и да посочите корнери, тъчове или картони.

Смятаме, че Ви запознахме с най-важното и най-същественото от опцията за бърз кеш на Ефбет. Следете нашия сайт- Бонус Кодове, за да получавате редовно бонуси и промоции от водещите букмейкъри в България.

Разгледайте и нашето предложение за начален Winbet бонус код!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *