Ефбет промоционален бонус “Събитие”!

Ефбет промоционален бонус “Събитие”! Както знаем, българският онлайн букмейкър се слави в редовните бонуси и промоционални оферти, които предлага на клиентите си. Бонус “събитие” се предлага за всички игри и на всички клиенти. Неговата стойност обикновено не достига тази на началния, а суми от порядъка между 20 и 50 лева.

Ефбет бонус събитие

Ако сте нов потребител в сайта на Ефбет, или все още нямате регистрация, Ви съветваме да се възползвате от нашия начален Ефбет бонус код на стойност 100 лева. В нашия сайт може да откриете повече допълнителна информация за началния бонус. Вземи го като просто натиснеш върху бонус бутона!

ВЗЕМИ 100ЛВ. БОНУС ОТ EFBET 🎁

Бонус “Събитие” – правила и условия

Преди всичко, искаме да Ви разкажем малко повече за същността на бонуса. Той не се предлага на всички, а се избират определени потребители, които да го получат.  Най-често се предлага на тези, които присъстват на някои интересни събития или спечелят промоция. Представлява 100% от вашия депозит, като големината на бонуса също не определяте Вие. Както споменахме горе, той варира между 20 и 50 лева.

  • Нека приемем, че Ефбет Ви предлага бонус “Събитие” на стойност 50 лева. След получаването на офертата, за да вземете бонус сумата, Вие трябва да направите депозит. Депозитът е 100% от бонуса, тоест за да вземете 50 лева бонус, трябва да депозирате точно 50 лева.
  • Ако решите да депозирате по-малка сума, което също е възможно, Вие пак ще получите 100% от депозита си, но просто няма да получите максималната стойност на бонуса.
  • Бонусът е под формата на безплатен залог. Вие нямате право да теглите бонуса, докато не отговаряте на условията за превъртане на бонуса.ю

Условия за превъртане на бонус “събитие”

За да се счита вашият бонус за разигран, Вие трябва да изиграете стойността на депозита плюс бонуса поне веднъж, на минимален коефициент 1.5. При множествена селекция поне един от коефициентите трябва да отговаря на минималния.

Пример: Ако сте направили депозит 10 лева и сте получили бонус 10 лева. Трябва да изиграете общо 20 лева в сайта на Ефбет, за да превъртите бонуса. Съществуват и още няколко други условия, които да спазите.

  • Всички залози от азиатските линии (хендикап, и т.н.), равен залог, залози с четно/нечетно- не спадат към условията за превъртане на бонуса.
  • Забранено е използването на функцията “затвори залог
  • Имате право само на един активен бонус. За да играете с новия бонус трябва да сте приключили предходния.
  • Бонусът трябва да бъде разигран в рамките на 10 денонощия.

Мнение за бонуса

В общи линии това беше най-важното, което трябва да знаете за промоцията от Ефбет. Съветваме Ви да се възползвате от такава възможност ако получите офертата. Бонусът е лесен както за получаване, така и за превъртане. За повече новини около онлайн букмейкърите следете блога на Бонус Кодове!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *