Ефбет безплатни залози | Спечели с efbet!

Ефбет безплатни залози! Нещо, което много малко сайтове за онлайн залози предлагат. Представете си възможността да залагате и печелите, без да се налага да рискувате собствени средства. Може да се каже, че такива оферти вече има и ние ще Ви разкажем малко повече за обстоятелствата, при които се получават.

Поредното нововъведение в Ефбет е удвояването на началния бонус. Сега може да се възползвате от начален Ефбет бонус код, на стойност 200 лева. Повече за него може да разучите в нашия сайт, а за да го вземете е нужно просто да използвате бонус бутона долу!

ВЗЕМИ 200ЛЕВА БОНУС ОТ ЕФБЕТ!

ефбет безплатни залози

Безплатни залози от Ефбет

Не трябва да оставате с впечатление, че това е промоция, която е валидна за всички и може да бъде взета и използвана по всяко време. По много начини се различава от бонусите в сайта. Нека започнем с това, че безплатните залози се дават по решение на сайта Ефбет. Най-често се дават като награда от дадена промоция, в която сте взели участие. При VIP клиентите на Ефбет, безплатните залози са нещо често срещано, което Ви дава още една причина за присъединяване към VIP клуба на Ефбет.

Къде се намират безплатните залози?

Или по-точно как да разберете дали сте получили ефбет “free bet”? Намират се на дъното на вашия талон за залози. Другото място, където може да ги видите е в раздел “Бонуси”, в меню “Активни Бонуси”. След като сте наясно с каква сума на безплатни залози разполагате, при правене на залог може спокойно да я въведете в полето “безплатен залог”.

Друга важна информация

Когато залагате с безплатния залог и спечелите, за вас остава само стойността на печалбата, а заложената сума отпада. Тъй като това звучи неясно, е редно да Ви предоставим пример.

Пример: Решавате на дадено спортно събитие да заложите 20 лева, които са Ви дадени от сайта. Избраният от вас коефициент е 2.00. При успешен обикновен залог (направен с ваши средства), Вие получавате общо 40 лева печалба. При безплатен залог, първоначално заложените 20 лева отпадат и Вие излизате с чиста печалба от 20 лева.

Ефбет може да изисква, даденият безплатен залог да бъде изигран на точно определено спортно събитие. Това за нас е малка и не важна подробност, имайки предвид щедрото предложение на сайта. С безплатния залог може да играете до изчерпване на стойността му.

Заключение

Смятаме, че няма нужда да казваме очевидното. Безплатните залози на Ефбет си струват опитването! Следете нашия сайт- Бонус Кодове, за да получавате информация и новини за всички големи онлайн букмейкъри. Разгледайте и нашето предложение за начален Winbet бонус код!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *