Bet365 Създай залог | Спечелете с Бет365! 22.03.2018г.

Bet365 Създай залог и спечели! Това е една от многото функции, които британският онлайн букмейкър предлага на своите клиенти. С нея Вие получавате възможността да създадете свой собствен залог за футболни срещи. Дава ви и правото да комбинирате различни двубои, като максималният брой селекции е шест. Така изчислявате вашия коефициент. Освен краен изход, може да посочите например: брой корнери в мача, брой картони, да няма гол в мача и много други. Ние сме се постарали да Ви обясним как се създава залог и правилата и условията за създаването му.

bet365 лого

Вземете нашия Bet365 бонус код при първа регистрация в Бет365!

Как се създава залог в Bet365?

Първо да Ви напомним че максималният брой селекции е шест. Намирате желания от вас футболен мач и избирате “Създай залог”, а накрая натискате “Добави селекция”. Избраната от вас среща отива на вашия фиш и там може да видите досегашния коефициент. След това по същия начин избирате други мачове, които увеличават вашия коефициент. Както посочихме по-горе Вие имате много опции да посочите как ще завърши една среща, стига селекцията Ви да се предлага на пазара. След като завършите вашия фиш, той ще бъде преместен в “Мои залози”, където отново може да видите вашия коефициент и печалбата ако фишът е печеливш.

Bet365 “Създай залог” правила и условия

Създай залог се предлага само за футболни мачове и не може да се използва за залози на живо. Функцията Bet365 затвори залог е валидна само преди започването на мач, но не и по време на него. Ако някой от пазарите е невалиден, целият Ви залог се отменя. Бет365 не носи отговорност ако, поради технически проблем, функцията “Създай залог” отказва да работи. При злоупотреба с функцията, Bet365 има правото да Ви отстрани и да затвори вашия акаунт.

Това бяха най-важните неща, които трябва да знаете, за да използвате Bet365 Създай Залог! За повече съвети при залагане в различните букмейкъри, посетете сайта на Бонус Кодове! Научете повече за: Бет365 казино и Бет365 покер.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *