Bet365 ранно изплащане при два гола аванс! 15.04.2018г.

Bet365 ранно изплащане при два гола аванс! Представяме Ви екслузивната оферта, която британският букмейкър Бет365 пусна специално за своите нови и класиращи се клиенти. С нея Вие получавате възможността да спечелите вашия залог ако просто отборът, на който сте заложили поведе с два гола преднина. Тогава залогът Ви се смята за печеливш, дори и вашият отбор да загуби срещата в по-късен етап.

Ако все още не сте регистрирани в Бет365, ние от Бонус Кодове Ви съветваме да се възползвате от нашия начален Бет365 бонус код и да разширите възможностите на вашия акаунт!

bet365 football

Правила и условия за офертата от Bet365.

Най-важното, което трябва да знаете е, че тази оферта важи само за следните първенства: “Шампионска Лига”, “Лига Европа”, “Първа Лига” в България и “Висша Лига” в Англия и е валидна е до 31 май 2018г.

Вашата оферта ще бъде невалидна, ако е направена със “Създай Залог” или използвате “Затвори Залог“, за да затворите цял залог. Ако използвате функцията “Промени Залог” и отборът ви поведе с два гола, вашият залог ще бъде считан на база на новия залог. Но ако променяте залог, който е НА ЖИВО, Вие автоматично губите участието си в офертата.

Офертата е валидна само и единствено за нови и класиращи се клиенти. Ако вие не сте нов играч, Ви съветваме да прегледате останалите оферти от Бет365, в които може да вземете участие. Важи за единични залози на пазар “краен резултат”. Това означава че залогът се счита за валиден до 90-те минути, плюс добавеното от съдията време. Продълженията и дузпите не взимат участие в офертата. Вашият залог ще бъде изплатен в рамките на 15 минути, след като се случи.

Бет365 има пълното право да Ви дисквалифицира от всяка една промоция, ако установи нарушение или злоупотреба от ваша страна. Не играйте с повече от един акаунт и изпълнявайте стриктно условията на офертата, за която желаете да се класирате.

Това бяха най-важните неща, които трябва да знаете при участие в новата оферта на Бет365! Съветваме Ви да се възползвате и от нашите начални бонуси за: Бетфеър и Ефбет!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *