Бет365 покер бонус | Вземете 200 лева бет365 покер бонус сега!

Представяме Ви бет365 покер бонус, основното бонус предложение на бет365 покер! Възползвайте се сега и вземете 200 лева бет365 покер бонус!

За да вземете 200 лева бет365 покер бонус е нужно да направите бет365 регистрация, използвайки нашия бет365 покер бонус линк по-долу.

Бет365 покер е един от новите продукти на бет365, за които компанията получава лиценз наскоро заедно с бет365 казино. Бет365 използва най-полярната онлайн покер мрежа iPoker, която е ползвана от много голям брой играчи. Това позволява на всеки, които иска да играе покер, да намери възможно най-добрите противници, според неговото ниво и да се наслади на играта си. Бет365 покер предлага денонощна игра, като различните маси имат различни нива на трудност, за задоволяване на всякакъв тип нужди.

Бет365 покер използва  покер софтуера на лидера на пазара Playtech. Нужно е да изтеглите програмата на Вашия компютър, за да можете да играете в бет365 покер. Софтуерът е много лесен за навигиране благодарение на улеснения си дизайн и предлага многообразие от функции и екстри, с цел задоволяване и на най-претенциозните играчи. Програмата позволява игра на 16 различни маси едновременно, както и възможността да използвате вградена статистическа система, която след и отбелязва всички Ваши ходове и позиции, които после да Ви дадат възможност за подобряване на Вашата игра, респективно и печалбите Ви.

Бет365 покер предлага различни видове игри и забавления. Някои от тях са:

Бет365 покер МТТ Мисии  – те Ви дават възможност да участвате на фриирол турнир. Придобиването на  билет за участие на фриирол турнир става след изпълнение на съответните седмични MTT мисии. Примери:

Три насрочени турнира с бай-ин 10€ или по-малко за билет за   €500 MTT Mini Mission

Три насрочени турнира с бай-ин повече от 10€ за билет за €2,500 MTT High Missio

Бет365 покер специални маси – С това предложение ще играете само с клиенти на бет365. Разликата от стандартните маси е, че тук всяка специална маса предлага моменти парични бонуси  за  играта, която играете в момента. Тук имате възможност да правите различни залози за всяка една ръка, а бонус наградите от офертата се получава веднага.

Бет365 покер Вип програма – Бет365 покер – Това е програма, която ви позволява на трупате точки лоялност, докато играете покер. На база точкова система, Вие може да обменяте тези точки с различни ВИП награди избрани от Вас.

Бет365 покер предлага на клиентите си много голяма турнирна програма с много печалби всеки ден. Има и турнири, които предлагат прогресивен джакпот, който се печели при определено брой спечелени поредни игри.  Такива турнири с джакпот са Rio, Dirty Dozen, Fort Knox, Maui. За всички направили първи депозит бет365 покер дава възможност за участие на безплатен фриирол турнир, провеждащ се всяка сряда, със стойност 100 евро!

Започнете Вашите бет365 покер игри сега!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *