Бет365 екстра подсигурен залог! 21.07.2018г.

Бет365 екстра подсигурен залог! Това е функция, предлагана от британския букмейкър, за която малко хора са чували. Предлага се главно при състезания с коне в Ирландия и Великобритания. Екстра подсигуреният залог ви дава възможност да контролирате броя места, като ги увеличавате или намалявате. Естествено при махане на място коефициента пада, а при добавяне- се увеличава.

Само сега се възползвайте от начален Бет365 бонус код, при направата на нова регистрация!

екстра пз

Как се използва екстра ПЗ в Бет365?

При залози на коне избирате опцията “Екстра ПЗ”, която се намира на горната част от талона. Там ще видите допълнителните условия, които може да се използват за дадено състезание. Тоест кои места може да махнете или добавите. Също така може да променяте условията за места, директно на фиша.

Функцията е недостъпна за вас, когато използвате “Оферта за коефициент на Бет365” или “Бет365 най-добри коефициенти”, освен ако не ги използвате за отделен залог, който не включва подсигурен залог или екстра пз. Предлаганите и достъпни за дадено състезание брой места може да бъде видян на фиша или на талона за екстра пз.

Така работи функцията на Бет365. Съветваме ви да я използвате, когато залагате на коне, за да ви улесни и уголеми шансовете ви за печалба. За повече статии, относно спорта и спортните залози, следете блога на Бонус Кодове! Вижте повече и за нашият Бетфеър бонус!

ВЗЕМИ 200ЛВ. БОНУС ОТ БЕТФЕЪР
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *