bet365 Оферта за Коефициент на залози с коне | бонус оферта за коефициент на залози с коне

Бет365 оферта за коефициент на залози с коне! Предложението на бет365, с което ще вземете най-добрия коефициент за залози на коне от всички компании за залози бет365. Направете залог за Конни Надбягвания спокойни, че коефициентът на bet365 е най-добрият.

За да можете да залагате на конни надбягвания  и да вземете 100 лева бет365 бонус залози, е нужно да направите бет365 регистрация, използвайки нашия бет365 бонус линк по-долу.

 

Компанията за спортни залози и игри бет365 предлага на своите клиенти страхотна оферта за бет365 спортни залози на живо за коне. Сега имате възможност да залагате на най-високият коефициент за коне на пазара. За да постигне това, бет365 ще обновява  коефициенти за състезания с коне пряко по ITV, за да сте сигурни, че компанията  предлага най-добрите коефициенти за всеки кон.

Оферта важи за всички залози, направени след 10:00 в деня на състезанието и включва само състезания пряко по ITV, ако не е посочено друго от бет365. Най-добър коефициент или еднакъв най-добър коефициент ще се изчислява  бъде спрямо къщите за залози: Ladbrokes, William Hill, Paddy Power, Coral, Sky Bet и Boylesports. Гарантирани най-добри Коефициенти също важи за тази оферта. Изключват се пазари подобрен коефициент само победа или подобрени условия за уясто, които са различни от фиксирани коефициенти, коефициенти за показвания, Антепост, Подобрен Коефициент за победа на конкуренти, коефициенти на живо или добавки към НК при уреждане на залога.

Предстоящи достъпни състезания:
Ден Състезание
Събота 1.50 Sandown
Събота 2.05 Wolverhampton
Събота 2.25 Sandown
Събота 3.00 Sandown
Събота 3.15 Wolverhampton
Събота 3.35 Sandown

Възползвайте се от тази и други бет365 бонус оферти, като бет365 казино бонус и бет365 покер бонус, предоставени от бонус кодове!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *