Bet365 ранно изплащане за Мондиал 2018г. | 14.06.2018г.

Bet365 ранно изплащане за Мондиал 2018г. Най-големият сайт за онлайн залози в света скоро представи новата си оферта. С нея ще имате много по-голям шанс да спечелите от футболните двубои на Световното в Русия. Офертата определя вашия залог като успешен, ако отборът, за когото сте заложили да победи, поведе с два гола разлика.

Ако все още не сте регистрирани в Бет365, а желаете да залагате на спортни събития, ние от Бонус Кодове предлагаме начален Bet365 бонус код при направата на нова регистрация!

Правила и условия за участие в промоцията на Bet365!

След като посетите сайта на Бет365, от падащото меню “Услуги” изберете “Промоции” и естествено това е най-новата и първа промоция, която ще видите. Там може да научите важни неща за нея. Как се използва? Трябва да направите единичен залог преди мач на пазар “краен резултат”. Мачът задължително трябва да бъде от Световното Първенство в Русия. Ако вашият отбор поведе с два гола разлика, независимо кога, вашият залог се смята за печеливш, независимо от крайния резултат.

Кога е в сила? Офертата важи само за нови и класиращи се клиенти и ще продължи до финала на Световното Първенство, т.е. до финала на 15 юли. Предложението е невалидно ако използвате функцията “Затвори Залог”, за да затворите целия залог. При частично затваряне, залогът ви се урежда на база на останалия активен залог. Ако използвате “Промени Залог” преди началото на дадена среща, вашият залог се счита на база на новия залог. Друг случай, в който тя е невалидна, е когато изберете селекцията “Равенство”. Включва редовното време, плюс добавените от съдията няколко минути. Не важи за дузпи и продължения.

Съветът ни е да се възползвате от новата промоция на Бет365! Тя увеличава шансовете ви за победа и ще Ви улесни в избора на пазари. Възползвайте се и от предлагания бонус код, тъй като той ще увеличи средствата и възможностите на вашия онлайн акаунт. Бонус Кодове предлага и: Бетфеър бонус код и Ефбет бонус код.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *