Бет365 залози снукър четвърт финали световно първенство 2017!

Bet365 залози за четвърт финалите на световното първенство по снукър 2017! Днес започват четвърт финалите на тазгодишното световно първенство по снукър в Шефилд! Бет365 е едно от малкото места, където имате възможност да залагате на този прекрасен спорт.

За да имате възможност да залагате на снукър, направете бет365 регистрация бонус спорт и вземете 100 лева бет365 бонус, използвайки нашия бет365 бонус код отдолу:

Световно първенство по снукър – четвърт финали!

О’Съливан – Дзунхуей

Започваме с най-чакания двубой от тази фаза на турнира, а именно срещата между 5-кратния световен шампион Рони О’Съливан и най-добрия китайски състезател Дин Дзунхуей. О’Съливан е номер едно фаворит на букмейкърите за спечелването на турнира и влиза в срещата в отлична форма, побеждавайки Гари Уилсън в първи кръг и световния шампион от 2005 година Шон Мърфи на осмина финалите. Дин имаше първи два мача срещу сънародници, като на осмина финалите, трябваше да играе пълния формат от 25 фрейма, за да надделее над Уенбо с 13 на 12 партии.

Бет365 предлага коефициент от 1.44 за победа на Рони, докато победа за китаеца се оценява на 2.75. Нашата прогноза е победа на О’Съливан.

Хигинс – Уилсън

Вторият двубой е между друга легенда на снукъра Джон Хигинс и младия състезател Кайрен Уилсън. Хигинс е 4 кратен световен шампион и преодоля Мартин Гулд и Марк Алън по пътя към четвърт финалите. Уилсън е един от най-постоянните играчи през последните 2 години, като присъства неизменно в топ 16. Считан е за най-добрия играч относно вкарване на топки от далечна дистанция, което му дава много предимство в мачовете.

Бет365 предлага коефициент от 1.2 за Хигинс и 4.5 за Уилсън. Нашата прогноза е победа за Хигинс.

Бари Холкинс – Стивън Магуайър

Третият двубой противопоставя двукратния финалист в Шефилд Бари Холкинс и Стивън Магуайър. Ястреба, както наричат Холкинс, имаше не много добър сезон и се надява да завърши добре годината именно на най-важния турнир. Магуайър е във страхотна форма и загуби само 5 фрейма общо в двата си първи двубоя на първенството.

Бет365 дава коефициент на стойност 1.32 за победа на Холкинс и 3.2 за победа на Стивън. Нашата прогноза е победа за Магуайър.

Марк Селби – Марко Фу

Последният двубой е между действащия световен шампион Марк Селби и Марко Фу. Селби е считан за един от фаворитите за спечелването на титлата и тази година. Той е лидерът в световната ранглиста и се очаква да няма особени проблеми в този мач. Марко Фу играе добре до момента, но едва ли ще успее да се справи с класата на Селби.

Коефициентът на бет365 за победа на Селби е 1.4, а за победа на Фу 4.5. Нашата прогноза е победа на Марк Селби.

Следете Бонус Кодове за актуална информация относно всички възможности за бет365 залози!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *