Бет365 автоматично затваряне | Затворете автоматично бет365 залог

Бет365 автоматично затваряне на залог. Това е най-новото предложение на компанията бет365, с което може да контролирате функцията бет365 затвори залог автоматично!

За да може да използвате автоматично затваряне е нужно да направите бет365 регистрация. Сега може да вземете 100 лева бет365 бонус нова сметка използвайки нашия бет365 бонус линк долу.

 

Бет365 автоматично затваряне на залог е допълнение към функцията бет365 затвори залог, която е масово използвана от клиентите на бет365. Сега може да изберете конкретна сума, която автоматично да бъде изплатена, ако залогът Ви я достигне, без да има нужда да сте логнати в сметката.

За да създадете правило за Автоматично Затваряне, трябва да натиснете иконата колело в дясно от бутона за Затвори Залог, след което да  въведете границата, която желаете да зададете, в секция ‘Ако сумата достигне’ и след това да изберете ‘Създай Правило’.

Правило за Автоматично Затваряне може да бъде създадено и за част от залога. Това ще Ви позволи да изберете сума за затваряне, оставяйки другата част от залога за уреждане според резултата за него.

Освен бет365 спорт, може да се насладите  на бет365 покер и бет365 казино.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *