Бетфеър промоции! | Заложете на тенис комбинации с Betfair и вземете до €25 бонус!

Заложете на тенис комбинации с Betfair и вземете до €25 бонус! Представяме Ви поредната атрактивна оферта от Бетфеър. Вие получавате възможността да заложите на четири срещи и ако една от вашите селекции е неуспешна, да получите своите пари от залога обратно, под формата на бонус. Ние от Бонус Кодове сме се постарали да Ви разясним важните условия, в случай че решите да вземете участие в промоцията.

бетфеър тенис комбинации

Ако желаете да участвате в промоциите на Бетфеър, а нямате регистрация, Вие може да се възползвате от нашия начален Бетфеър бонус код, предлаган тук!

ВЗЕМИ 200 ЛЕВА БОНУС ОТ БЕТФЕЪР

Важните правила и условия за промоцията на Бетфеър

За да вземете участие в промоцията е важно да сте регистрирани от един акаунт в Бетфеър, да сте гражданин на Република България и естествено да имате навършени 18 години. Тази промоция важи за абсолютно всички тенис турнири, чиито коефициенти са представени в сайта на Бетфеър. Вашите селекция не трябва да бъдат с коефициент по-малък от 1.20. При отмяна или прекратяване на избрана от Вас среща, не се класирате за промоцията и вашите пари няма да бъдат възстановени. Залози от Спортна борса или “Спортни залози на живо” не важат. Може да залагате във всяка една част от денонощието, на неограничено количество комбинации, но максималният залог, който може да бъде възстановен е €25!

Още важна информация! Залагане неколкократно на едно и също тенис събитие, не е позволено. Услугите Cash Out и поставянето на залог “Срещу” в раздел на Спортната борса също не са позволени. В случай че сте сте заложили с друг спечелен от вас бонус, не се класирате за промоцията. Ако отговаряте на изискванията за получаване на бонуса, вашите пари ще бъдат възстановени до 12 часа след приклюването на избраната от вас последна среща. Валидността му трае 48 часа. При получаване на известяващ имейл от Бетфеър, който Ви изключва от офертата, възстановяване на загубените от вас пари няма да бъде направено!

Това бяха най-важните неща, които се препоръчва да знаете при участие в предложението от Betfair! Залагайте отговорно! Научете повече за: Бет365 бонус код, Бет365 казино, Бет365 покер.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *