Betfair тенис залози | Спечелете с Бетфеър! 29.03.2018г.

Betfair тенис залози! Днес ще Ви разкажем малко повече за залагането на тенис мачове, в един от най-големите сайтове за залози в света- Бетфеър. Както е известно на всички Бетфеър предлага на клиентите си голямо разнообразие от спортове, на които да залагате.

Ако искате да залагате на тенис и други спортове в Бетфеър, възползвайте се от нашия Бетфеър бонус, при първа регистрация в сайта за залози!

ВЗЕМИ 200 ЛЕВА БОНУС ОТ БЕТФЕЪР

Betfair тенис залози

Как да залагаме на тенис срещи в Betfair?

Всичко става много лесно! В сайта на Betfair има раздел “тенис”, който Вие трябва да отворите. За целта не Ви трябват огромни познания в сферата на тениса. Това са едни от най-сигурните залози. След като отворите раздела ясно са Ви изписани предстоящите срещи, датата и часа на провеждане, както и коефициентите им за различни пазари. Срещите оцветени в зелено са “на живо” и може да залагате на тях в реално време. Как лесно да определим победителя? Влезте в официалния сайт на АТП. Там е показана ранглистата на играчите. Ако срещата е между играчи, които се различават с около 40-50 места, рядко се случва водещият да загуби.

За по-голяма нагледност ще Ви дадем пример с актуалния тенис турнир в Маями, който тече в момента. Утре в 2:00 часа ще започне четвъртфиналната среща между 5-ят света, германеца Александър Зверев и хърватина Борна Чорич, чието място според схемата на АТП е 36. Зверев е абсолютен фаворит за спечелването на тази среща, с големи шансове за победа. Коефициентът предлаган от Betfair за победа на германеца е 1.63. Като залагате на тенис, може да получите и Бетфеър бонус за тенис комбинации.

Но винаги има и обратен случай, в който и голямата разлика от АТП не е от значение. За пример ще дадем поражението, което 90-тият в схемата Жереми Шарди нанесе на нашата първа тенис ракета Григор Димитров, който е на престижното четвърто място. Въпреки това той беше надвит с 2-0 сета.

Това е най-важното, което трябва да знаете при залагане на тенис в Бетфеър! Научете повече и за нашите: Бет365 бонус и Ефбет бонус, предлагани от Бонус Кодове!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *