Вземи €10 седмичен бонус от Betfair, при минимален залог от €25!

Вземи €10 седмичен бонус от Betfair, при минимален залог от €25! Представяме Ви новата оферта от Бетфеър. С нея Вие имате възможността да получите €10, в замяна на общи седмични залози на минимална стойност от €25. Повече за новото предложение от Бетфеър ще научите по-долу в статията.

Ако желаете да се възползвате от услугите на Бетфеър, а нямате регистрация, Вие може да се възползвате от нашия Бетфеър бонус при регистрация, предлаган от нашия сайт!

ВЗЕМИ 200 ЛЕВА БОНУС ОТ БЕТФЕЪР

Правила и условия за промоцията на Betfair

Предложението Ви дава възможността да възстановите не малка част, от вашите евентуално загубени пари от залог. За целта трябва да залагате само на спортни събития, които предстои да се изиграят. Сумата от €25 може да бъде заложена както веднъж, така и на отделни комбинации. Както обикновено имате право да играете само с един акаунт. Ако Бетфеър установи, че Вие използвате повече от една регистрация в България, ще бъдете директно изключени от промоцията. Друго важно условие за получаване на бонуса е всяка среща избрана от Вас да бъде с коефициент по-висок от (1.50).

Максималният седмичен бонус е €10, т.е. при залагане на сума от €50 вашият бонус не се удвоява! Бонусите се изплащат всяка седмица, но тяхната валидност е само 7 дни. Залозите могат да бъдат на мачове по ваш избор, от всяко едно първенство или турнир. Услугата Cash Out”  не важи за промоцията. Минималният брой на вашите селекции е четири и ако мач е отложен, броят на селекциите става три. Тогава вашият залог няма да се класира за седмичния бонус. При неизползван бонус в рамките на 7 дни, той автоматично се премахва от вашата Бетфеър сметка.

Това бяха всички важни правила и условия, които трябва да знаете при участие в новата промоция на Betfair! Бонус Кодове Ви предлага и бонуси за други сайтове за залози като нашите: Бет365 бонус, Ефбет бонус и Покер Старс бонус.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *