Всичко за залагането в Betfair и неговите предимства! 16.03.2018г.

Всичко за залагането в Betfair и неговите предимства! Бетфеър е британски онлайн букмейкър, част от “Paddy Power Betfair”. Създаден е през 2000 година в гр. Лондон. Предимствата от използването на Бетфеър са много. Най-важно от всичко е, че той е лицензиран в България и предлага меню на български език. Клиентите на Betfair могат да залагат на над 26 различни вида спорт. Също така предлагат и едни от най-високите коефициенти на пазара. Описание на услугите, които се предлагат от Бетфеър, ще Ви бъдат показани долу в статията.

Betfair Лого

 

 

 

Ако искате да станете част от Бетфеър, направете регистрация като използвате нашия Betfair бонус код, с който ще получите допълнителни 200 лева под формата на бонус, с които да залагате!

ВЗЕМИ 200 ЛЕВА БОНУС ОТ БЕТФЕЪР

Някои от услугите, които Betfair предлага:

Betfair Спортна Борса Ви дава възможност да контролирате коефициентите на вашите залагания, като се надпреварвате с други играчи. С нея може да залагате на различни спортни събития от целия свят. Има две опции- “ЗА” или “СРЕЩУ”. Ако мачовете завършат така както сте заложили, Вие получавате заложените от вашия опонент пари. Условието на спортната борса е, че Бетфеър взима 6,5% от печалбата Ви, като комисионна. Но това не представлява проблем, тъй като печалбите са големи.

Betfair Cash Out е услугата, която Ви дава възможност да приключите вашия залог, преди някоя от селекциите ви да е завършила. Това в голяма степен повишава вашите шансове за победа. Пример: Ако сте заложили на три спортни събития и две от тях са приключили, както вие сте избрали, може да прекъснете вашия залог и да вземете по-малка, но сигурна печалба.

Betfair Златни Голове е най-новата оферта от Бетфеър! С нея Вие може да спечелите големия седмичен джакпот на стойност €100 000. Участието в играта е напълно безплатно. За целта Вие трябва да посочите първите голмайстори в 5 срещи, посочени от Бетфеър. Включени са само двубои от “Висша Лига” и “Шампионска Лига” за сезона 2017/2018 година.

Това бяха някои от услугите, предлагани от Бетфеър! Има още много други оферти и предложения, които също са описани в Бонус Кодове! Научете повече за: Бетфеър бонус за тенис комбинации, Бетфеър залог на голмайстор в България и Бетфеър седмичен бонус

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *