Betfair надбягвания с хрътки | Заложи в Бетфеър! 22.04.2018г.

Betfair надбягвания с хрътки. С какво залозите на хрътки в Бетфеър са по-добри от останалите? Остава Ви да прочетете тази статия, за да разберете. Ние от Бонус Кодове сме се постарали на кратко да Ви обясним и разкажем как да правите залози на хрътки, в един от най-големите сайтове за залози- Betfair.

За да залагате на хрътки, както и на многото други спортове, които предлага Бетфеър, съветваме Ви да се възползвате от нашия начален Бетфеър бонус! Него може да получите след като кликнете на бонус бутона отдолу.

ВЗЕМИ 200 ЛЕВА БОНУС ОТ БЕТФЕЪР

Как да залагате на хрътки в Betfair?

bonuskodove betfair hound

Гонките с хрътки не са най-предсказуемият спорт, но определено печалбите си заслужават. Първото нещо, което трябва да направите след като отворите сайта на Бетфеър е да изберете раздел “Спорт”. От падащото меню със заглавие “Всички Спортове” трябва да изберете “надбягвания с хрътки”. След като изпълните тези стъпки ще отидете на мястото показано по-горе. Със зелената стрелка са посочени места на състезанията, а над тях може да изберете дали състезанията да бъдат днешни, бъдещи или специални.  Залозите на живо са също една от опциите на състезанията.

В нашия случай сме избрали място на събитието “Doncaster” и днешните състезания. Ясно Ви е показан часа за започване на надпреварите. След като изберете различен час, шесторката от хрътки се сменя, тоест и коефициентите са различни. Нещо което е споменато горе е, че Бетфеър се е погрижил да Ви даде най-високите коефициенти за тези състезания. За да спечелите вие трябва да изберете хрътката, която ще финишира първа. Обикновено е по-вероятно да спечелят тези с по-малък коефициент от останалите. Другата възможност е “Each Way (EW)”, което играе роля на двоен шанс. Единият е за победител, а другият за място. Вторият се изплаща с 1/4 от печалбата.

Други две предимства предлагани от букмейкъра са виртуалните надбягвания и услугата “Timeform” предлагана само за конни надбягвания и надбягвания с хрътки.

Научете повече и за нашите: Бет365 бонус и Покер Старс бонус! За друга информация относно спортните залози, посетете Бонус Кодове!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *