Betfair конни надбягвания! 20.03.2018г.

Betfair конни надбягвания! Британският онлайн букмейкър предлага на своите клиенти в България да залагат на най-добрите конни състезания в света. Предлагат се и най-добрите коефициенти на пазара унас. Тези надбягвания предимно се състоят в страни като Великобритания, Франция и САЩ. В сайта на Betfair може да видите фаворитите в състезанията и да заложите на сигурното.

Ако все още не сте регистрирани в Бетфеър, Вие може да се възползвате от нашия начален Betfair бонус код, предлаган от Бонус Кодове, като просто натиснете върху червения бутон!

ВЗЕМИ 200 ЛЕВА БОНУС ОТ БЕТФЕЪР

betfair конни надбягвания

Повече за конните надбягвания от Betfair.

Ние сме се постарали да Ви обясним максимално ясно важните неща, които трябва да знаете при залагане на конни надбягвания. В сайта на Бетфеър са показани абсолютно всички коефициенти преди състезанията. Те са вмъкнати под формата на таблица, на която пише името на коня състезател и жокея. За целта първо трябва да изберете страната, в която се провежда състезанието, след което града и часа на започване. Още една трудност, която има вероятност да ви сполети при залагането, са съкращенията. Ето и някои от тях:

FC Прогноза
RFC Обратна прогноза
FAV Фаворит
TBP Коня да се класира
NTF Коня да не финишира
WO FAV Без фаворит

Бетфеър Ви позволява да използвате и услугата Timeform, която е предназначена само за конни надбягвания и състезания с хрътки. Също така се предлага и услугата Cash Out, с която предварително може да прекратите вашия залог, ако установите че конят, на който сте заложили има някакъв проблем или нещо го възпрепятства да се състезава с пълни сили. А за да не стоите в постоянно напрежение, Бетфеър излъчва състезанията на живо в официалния сайт на Betfair.

Това бяха най-важните неща, които трябва да знаете при залагане на конни надбягвания в Бетфеър. Възпозвайте се от нашето бонус предложение, за да извлечете максимума от спортните залози! Научете повече за: Бет365 бонус, Бет365 казино и Бет365 покер.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *