Бетфеър компенсация при драматично загубен залог! | Betfair промоции

Бетфеър компенсация при драматично загубен залог! Представяме Ви поредното атрактивно предложение от Betfair, което предимно важи за хората залагащи на баскетболни мачове. Случвало ли ви се е избраният от вас отбор да води до третата част от двубоя и да загуби в четвъртата? Ако отговорът ви е “да”, то със сигурност трябва да прегледате правилата и условията на тази оферта. Ние от Бонус Кодове сме се постарали да ви ги покажем по-долу!

Ако желаете да залагате на баскетболни срещи с офертата на Betfair, както и на други спортове, а нямате регистрация, Вие може да се възползвате от нашия начален Betfair бонус на стойност 200лв.

ВЗЕМИ 200 ЛЕВА БОНУС ОТ БЕТФЕЪР

Правила и условия на предложението от Бетфеър

С тази оферта Вие получавате възможността да възстановите вашите заложени пари, в случай че до 3-та част от баскетболния мач вашият отбор побеждава, но се случи обрат и загуби в 4-та част. Важи за лигите “NBA”, “ACB” и “Евролига”. Важно условие е вашите залози да бъдат на стойност до €25. При такива обстоятелства вашият загубен мач, се превръща в безплатен залог. Както във всички останали промоции имате право на една единствена сметка, от която да залагате. Важи и за всички нови и стари клиенти на Betfair, които имат навършени 18 години и са граждани на Република България. Ако Бетфеър установи нарушение от ваша страна, ще бъдете дисквалифицирани от офертата, за което ще бъдете известени чрез посочения от вас имейл.

Друга важна информация! За да се класирате за получаване на парите от вашият загубен залог обратно, Вие не трябва да сте играли краен изход от срещата “Равен”. Също така не трябва да използвате услугата Cash Out, която Betfair предлага. Валидността на възвърнатите пари трае седем дни. Вашият безплатен залог ще бъде добавен към вашата сметка, в рамките на 24 часа.

Това беше най-важната информация, която трябва да знаете при използване на новата промоция от Бетфеър! Ние ще продължаваме да Ви известяваме за всички нови предложения от онлайн букмейкъра. Съветваме ви да се използвате предлагания от нас бонус код, когато се регистрирате. Сайтът ни предлага и бонуси за други големи сайтове за залози като: Бет365 бонус код, Efbet бонус код и Покер Старс бонус.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *