Залози на колоездене в Бетфеър! 20.05.2018г.

Залози на колоездене в Бетфеър! За всички почитатели на колоезденето, Бетфеър се е погрижил да Ви даде най-добрите коефициенти за всички турнири и състезания. Как се прави залог на този спорт в сайта на букмейкъра Ви предстои да научите!

Ако все още не сте регистрирани в Бетфеър, възползвайте се от начален Бетфеър бонус, който ще разшири вашите възможности за залагане и ще увеличи шансовете Ви за печалба! Него може да вземете като просто отворите бонус линка отдолу.

ВЗЕМИ 200 ЛЕВА БОНУС ОТ БЕТФЕЪР

Как се залага на колоездене в Бетфеър?

Тъй като няма много опции и пазари за залозите на този спорт, няма и толкова за обясняване. Както при всички останали спортове в раздел “Спорт” избирате от падащото меню “Всички Спортове”- “Колоездене”. Единственият Ви вариант наличен в Бетфеър е да изберете краен победител в определен турнир. В момента може да заложите на победител от “Tour de France 2018”, който се провежда във Франция и ще започне след по-малко от два месеца. Големи фаворити за спечелването на турнира са участниците от отбора на “Мовистар” Микел Ланда и Найро Кинтана. В последното си интервю друг участник от “Мовистар” Алехандро Валверде отказа участието си от турнира, заради факта че не е един от фаворитите.

Това накратко е начина, по който да залагате на колоездене в Бетфеър! Въпреки липсата на различни пазари, коефициентите си заслужават и шансовете Ви за печалба въобще не са малки. Съветваме Ви да се възползвате от бонус кода по-горе, тъй като е голям плюс във вашия акаунт. Бонус Кодове предлага и: Бет365 бонус и Ефбет бонус.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *