Бетфеър “Златни голове”! | Betfair “Golden Goals” 09.02.2018г.

Бетфеър “Златни голове”! Големият сайт за онлайн залози стартира своята нова и атрактивна игра, в която печалбите могат да достигнат до €100 000 в брой. Целта е да изберете играчи, които трябва да открият резултатите в шест срещи, избрани от “Златни голове”. До момента в играта са включени само мачове от “Шампионска Лига” и “Висшата Лига” за сезон 2017/2018 година. Важните правила и условия ще Ви бъдат предоставени по-долу в статията!

Как да постъпя ако все още нямам регистрация?

Екипът на Бонус Кодове предлага нашия начален Бетфеър бонус код, който може да получите при нова регистрация в Бетфеър!

ВЗЕМИ 200 ЛЕВА БОНУС ОТ БЕТФЕЪР

Правила и условия на “Златни голове”

Имате право на едно участие седмично. В случай че двама или повече участници познаят всичките голмайстори в избрания кръг, печалбата се дели по равно за всички. Вие имате възможността да променяте вашите предположения до 5 минути преди началото на първата среща. Ако искате да спечелите големия седмичен Джакпот, Вие трябва да сте сигурни, че всички избрани от вас голмайстори ще участват в срещите. В противен случай ще получите също не малката седмична награда от €2500. Друго условие за спечелването на най-голямата сума е поне пет срещи от кръга, да бъдат изиграни. В случай на равенство между заложилите, Вие трябва да отговорите на тайбрек въпроса, който ще Ви отличи от останалите. От Бетфеър са се погрижили да дадат техните професионални предположения при избиране на играч.

Цената за участие в играта е напълно безплатна! Ако участвате с повече от една сметки Вие рискувате да бъдете дисквалифицирани и всички ваши сметки да бъдат изцяло закрити. Автоголовете няма да бъдат считани за първи гол в срещата. Победителят от играта ще бъде уведомен, на посоченият в акаунта имейл адрес или телефонен номер, затова се уверете че вашите данни са актуални. Също така пълният списък с победителите ще бъде показан в сайта на “Златни голове”, в раздел “резултати”.

Това е най-важното, което трябва да знаете при участието в новата игра на Бетфеър. Съветваме Ви при нова регистрация да се възползвате от нашия бонус, за да извлечете максимума от играта! Бонус Кодове предлага и: Бет365 бонус и Ефбет бонус.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *